Київ

В Києві ремонтують найбільшу теплову магістраль, що забезпечує Подільський район

839 0
За останніх 5 років на цій ділянці виявили більше 40 пошкоджень.

В Києві триває реконструкція теплової магістралі найбільшого діаметра - 720 мм, що постачає тепло для Подільського району. Про деталі ремонту повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Перший етап комплексної перекладки тут розпочали у 2020 році. Тоді виконали модернізацію магістральної теплотраси довжиною понад 1,5 км.

Зараз триває другий етап. Уже зробили капремонт обладнання теплової камери, замінили зношену запірну арматуру та будівельні конструкції. Перекладку магістралі виконують від теплокамери до теплокамери. Замість зношеної тепломагістралі прокладають попередньо ізольовані труби європейського зразка, які обладнані системою сигналізації про пошкодження.

Реконструкція триватиме без відключення гарячого водопостачання.

«Роботи завершимо до початку опалювального сезону. Завдяки модернізації тепломереж і теплотехнічного обладнання, покращиться якість теплопостачання для майже 400 житлових будинків, 3 лікувальних закладів, 51 навчального закладу та 423 відомств», - заявив Кличко.

За останніх 5 років на цій ділянці виявили більше 40 пошкоджень.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!