На вокзалі Львова облаштували безкоштовну розважальну зону для дітей

1855 0
Відкриття дитячої зони у Львові відвідала письменниця і видавниця Мар'яна Савка.
Фото: Укрзалізниця

Фото: Укрзалізниця

«Укрзалізниця» разом з ЮНІСЕФ відкрили безкоштовну розвивально-розважальну дитячу зону «Спільно» на залізничному вокзалі Львова. Про це повідомили в «Укрзалізниці».

Львівська дитяча зона розділена на три зали: вітальню з гардеробом, питною водою та книжками й розмальовками в дорогу, далі велика ігрова зона для дітей різного віку, і насамкінець — приватна кімната для грудного вигодовування та сповивання. Також є дитячі книжки на будь-який вік, розвивальні та ігрові набори, аніматори та психологи ЮНІСЕФ. Безкоштовну дитячу зону можна знайти праворуч від центрального вестибюлю вокзалу, вона працює щоденно та цілодобово.

«Зараз багато сімей повертаються до України саме через Львів, тож ця прекрасна зона зможе створити комфорт для понад 500 дітей на день», – зазначив начальник Львівського вокзалу Роман Сенишин.

Читайте також: «Укрзалізниця» запускає додаткові потяги через Львів

Додамо, це вже третя вокзальна зона для батьків із дітьми різного віку, створена під час війни разом із Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ). Раніше такі зони з'явилися у Києві та Харкові.

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» запустила модернізований інклюзивний потяг зі Львова до Рівного. Квитки уже доступні до покупки онлайн та у касах.
Фото: із Facebook-сторінки «Укрзалізниці» 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!