В парку Франка у Львові облаштують дитячу зону від ЮНІСЕФ

901 0
Там будуть працювати професійні педагоги та аніматори, що організовуватимуть з дітьми різні майстер-класи, гратимуть ігри, активно проводитимуть дозвілля.
Фото умовне

Фото умовне

У парку імені Івана Франка у Львові планують облаштувати дитячу зону «Спільно» від ЮНІСЕФ. Йдеться про безкоштовний дитячий простір, де працюватимуть професійні педагоги та аніматори.

Джерело: пресслужба ЛМР

У просторі  організовуватимуть з дітьми різні майстер-класи, гратимуть ігри, активно проводитимуть дозвілля. 

«Це роблять для того, аби допомогти дітям долати тривоги та стреси війни. Тут малеча може брати участь у різноманітних активностях, читати книжки та взаємодіяти зі своїми однолітками», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У парку Франка – новий дитячий майданчик. Чи безпечний він для дітей

Дитяча зона «Спільно» діятиме від 15 травня до 1 листопада 023 року у парку імені І. Франка, на алеї поруч з підземним переходом, що на вулиці Листопадового Чину.

Нагадаємо, що міжнародна організація проінспектувала дитячий майданчик «Лис Микита». Висновок – дитячий майданчик безпечний, але є кілька зауважень. Детальніше читайте за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!