Відео
Сторінка:123456789
  • Думки Твого міста: що іноземці мають знати про Львів та Україну? Думки Твого міста: що іноземці мають знати про Львів та Україну? Кажуть, щоб побачити країну – потрібно на неї подивитись очима іноземців. Ми вирішили запитати у львів'ян, а що б вони хотіли, аби іноземці знали про Україну і Львів.
  • Думки Твого міста: чи готові львів Думки Твого міста: чи готові львів'яни до англомовних фільмів на телебаченні? Нещодавно Президент України Петро Порошенко запропонував надати англійській мові особливий статус. На його думку, її слід вивчати як другу мову в усіх школах. Думку президента підтримав і Святослав Вакарчук. Музикант вважає, що англомовні фільми на нашому телебаченні слід показувати без дубляжу, а лише з українськими субтитрами. Tvoemisto.tv запитало львів’ян, чи підтримують вони таку ініціативу.
  • Думки твого міста: Чи люблять львів’яни туристів? Думки твого міста: Чи люблять львів’яни туристів? Львів часто називають культурною столицею. Тут відбувається багато фестивалів та різноманітних закладів, які приваблюють велику кількість гостей. До прикладу, цьогоріч на Різдвяні та Новорічні свята Львів відвідало близько 300 тисяч туристів . Tvoemisto.tv вирішило запитали у місцевих жителів, як вони ставляться до гостей міста?
  • Думки Твого Міста: чи готові львів Думки Твого Міста: чи готові львів'яни перейти на електронні звернення до міськради? Цього року Львівська міська рада переходить на електронний документообіг. З часом усі заяви та звернення можна буде подавати в електронному варіанті. Аби зробити це, львів'янам потрібно буде завести власний електронний кабінет, де також буде можливість відслідковувати на якому етапі знаходиться звернення. Tvoemisto.tv запитало львів'ян, чи відчувають вони необхідність писати електронні звернення.
  • Які колядки найпопулярніші серед львів Які колядки найпопулярніші серед львів'ян Колядка з давніх-давен вважається символом Різдва. Tvoemisto.tv напередодні Різдва розпитало львів'ян, які колядки вони знають та виконують за святковим столом.
  • Канадійський студент створив ролик про Львів. Яким іноземці бачать наше місто? Канадійський студент створив ролик про Львів. Яким іноземці бачать наше місто? Студент із Університету Манітоби Тим Сіоу жодного разу не був у Львові і навіть в Україні загалом. Проте це йому не завадило створити відеоролик про місто Лева із метою його просування.
  • Думки Твого міста: що львів Думки Твого міста: що львів'яни хочуть запитати у Порошенка? За попередньою інформацією, цього тижня Львів має відвідати Президент України Петро Порошенко. Tvoemisto.tv вирішило з'ясувати, що б жителі міста хотіли б запитали у нього.
  • Соцексперимент: 12-річний актор просив на вулицях Львова цигарки Соцексперимент: 12-річний актор просив на вулицях Львова цигарки Львівські активісти в рамках проекту «PeyeV» провели у Львові черговий соціальний експеримент. Його суть полягала в тому, що 12-річний актор просив у перехожих курців цигарку.
  • Думки Твого міста:  Що львів Думки Твого міста: Що львів'яни хочуть покращити в місті наступного року? В прийдешньому році львівські чиновники обіцяють відремонтувати деякі вулиці, запустити трамвай на Сихів та впровадити електронний квиток. Tvoemisto.tv вирішило запитати у львів'ян про те, що вони вважають за потрібне покращити в інфраструктурі міста, насамперед.
  • 10 різдвяно-новорічних подарунків зі Львова. Частина 1 10 різдвяно-новорічних подарунків зі Львова. Частина 1 До Нового Року залишилось лише 7 днів. Саме час для львів’ян та гостей міста купувати подарунки до свят рідним, друзям та колегам. Tvoemisto.tv прогулялось ярмарком та крамницями у центрі міста, аби побачити на власні очі святковий асортимент і створити для вас підбірку 10 популярних тематичних сувенірів зі Львова на будь-який смак.
  • Думки Твого міста: Чи потрібен львів Думки Твого міста: Чи потрібен львів'янам е-квиток? Близько двох років у Львові обговорюють доцільність і способи впровадження електронного квитка. Зараз вже перейшли до конкретики – 11 компанії презентують місту свої конкретні напрацювання у цьому напрямку. Tvoemisto.tv вирішили запитати у львів’ян, що вони знають про е-квиток і чи вважають його потрібним Львову.
  • Oxford Medical у Львові визначив переможця святкової акції
Oxford Medical у Львові визначив переможця святкової акції Медичний центр Oxford Medical у Львові визначив переможця святкової акції. Путівку на спа-вікенд для двох отримала пацієнтка клініки Ірина Сенюта.
  • Думки Твого міста: Які проблеми створює львів’янам відключення світла?
Думки Твого міста: Які проблеми створює львів’янам відключення світла? З 1 грудня львів’яни звикають до відімкнення світла. Втім, через відсутність точних і чітких графіків, для багатьох це стає неприємним сюрпризом. Tvoemisto.tv запитало, з якими складнощами стикаються львів’яни через непередбачуване відключення світла, які проблеми у них виникають.
  • Думки Твого міста: Львів’яни планують обмежити веселощі на Новий рік Думки Твого міста: Львів’яни планують обмежити веселощі на Новий рік Цього року у Львові не буде новорічного салюту. Причиною такого рішення міський голова назвав недоречність феєрверків в той час, як на Сході гинуть люди. Ми запитали у львів'ян, чи відмовляються вони від гучного святкування через війну в країні і які плани мають на прийдешній Новий рік.
  • Бельгійський пивовар про жінок, великий живіт і те, чому пиво має бути гірким Бельгійський пивовар про жінок, великий живіт і те, чому пиво має бути гірким Бельгієць Ніно Баселле заснував власну пивоварню Де Ранке у 80-х роках. Він хотів створити пиво, яке робили ще у 1920-1940-х роках. Основний секрет його виробництва – це використання справжніх шишок хмелю, а також відсутність фільтрації та пастеризації. Він експортує свій напій у 30-ти країнах світу, а з цього року бельгійське пиво можуть куштувати і українці.
  • Lions club: Бізнес повинен служити суспільству Lions club: Бізнес повинен служити суспільству Lions club – це одна з найбільших благодійних організацій у світі. Вона нараховує понад мільйон учасників у двохстах країнах. Їх девіз «Ми служимо». Вони допомагають знедоленим як у своїх державах, так і в інших, де це вкрай необхідно. Львівські леви, а також представники польського та німецького Lions club розповіли Tvoemisto.tv про свою діяльність, останні проекти, як можна долучитися до організації та чому в цивілізованому суспільстві благодійність є обов’язковою.
  • Думки Твого міста: Чи готові львів’яни більше платити двірникам Думки Твого міста: Чи готові львів’яни більше платити двірникам З 1 грудня у Львові на 20% подорожчала квартплата. У мерії зазначили, що це дасть змогу підвищити зарплату двірникам. Якщо до сьогодні вони отримували близько 1 500 гривень, то відтепер їм платитимуть 1 700. Tvoemisto.tv запитало у львів’ян, чи влаштовує їх робота двірників у їхніх районах і чи готові вони в такий спосіб фінансово підтримати комунальників.
  • У Львові збудували перший житловий будинок з сонячними панелями на даху У Львові збудували перший житловий будинок з сонячними панелями на даху 4 грудня у Львові відкрили перший житловий будинок, на даху якого встановили сонячні панелі.
  • Львів’яни розповіли, як слід економити, щоб не вимикати світло мешканцям  Львів’яни розповіли, як слід економити, щоб не вимикати світло мешканцям З 1 грудня в Україні почалися віяльні відключення світла. Таке рішення пояснюють аварією на енергоблоці Запорізької АЕС, а також низькими запасами вугілля та збільшенням споживання електроенергії у зв’язку з похолоданням. Щодня частина Львова залишається на години без світла. Tvoemisto.tv вирішило запитати у мешканців, як, на їх думку, має економити місто, щоб зменшити кількість відключень у помешканнях звичайних громадян.
  • Думки Твого міста: Як у Львові треба вшанувати Небесну Сотню? Думки Твого міста: Як у Львові треба вшанувати Небесну Сотню? Нещодавно у Львові встановили макет пам’ятника Героям Небесної Сотні, однак згодом демонтували. Проте це викликало бурхливе обговорення серед львів’ян у соцмережах. Одні вважають, що такий пам’ятник обов’язково варто встановити, інші обурюються, що макет не мав погоджень або ж мав неналежний дизайн… Tvoemisto.tv запитало львів’ян, у який спосіб доцільно вшановувати пам’ять Героїв Небесної Сотні у нашому місті.
  • Модні тренди зими-2015. Поради львівського дизайнера
Модні тренди зими-2015. Поради львівського дизайнера Як львів’янкам цієї зими не змерзнути і залишитися в тренді? Tvoemisto.tv запитало про це у відомої львівської дизайнерки Олени Даць.
  • Історія успіху: Олег Никулишин Історія успіху: Олег Никулишин Якщо постійно вдосконалюватися і будувати свою діяльність на основі цінностей, у будь-якій сфері можна досягти успіху. За більш ніж 20 років на посаді керівника компанії «Маркет Універсал» Олег Никулишин зробив підприємство одним з ключових гравців на роздрібному фармацевтичному ринку Західної України. Аптеки з вивіскою «D. S.» добре знайомі не лише львів’янам, а й мешканцям Івано-Франківська та Ужгорода. Компанія успішно розвивається і, що не менш важливо, створює умови для розвитку і професійного росту своїх працівників. А те, що клієнти приходять до їхніх аптек зі своїми радостями і болями, надихає працівників до кращої робити.
  • Які зачіски модні цієї зими. Поради львiвського перукаря Які зачіски модні цієї зими. Поради львiвського перукаря Цієї зими перукарі радять львiв’янкам фарбувати волося у техніцi амбре, власницям i довгих, i коротких зачiсок робити хаотичну укладку та надавати перевагу прямому пробору. А от обирати занадто асиметричну стрижку професiонали цього сезону не радять.
  • 10 тез Лариси Буракової у Львові про те, чи є в України ще шанс на зміни
10 тез Лариси Буракової у Львові про те, чи є в України ще шанс на зміни Авторка книги про позитивні реформи у Грузії «Чому у Грузії вдалося», співробітниця Інституту економічного розвитку, росіянка Лариса Буракова вважає, що Україні треба рухатися шляхом держави, яка свого часу також постраждала від агресії з боку Росії. На її думку, в нашій країні ще зарано говорити про позитивне реформування. Але Лариса Буракова впевнена, що Революція Гідності змінила ментальність українців і до попереднього режиму Україна вже ніколи не повернеться.
  • «Ми розуміли, що починаємо процес, який може стати некерованим»,  – Андрій Корнат «Ми розуміли, що починаємо процес, який може стати некерованим», – Андрій Корнат Спецпроект «Майдан триває» на tvoemisto.tv продовжується. Наш герой, депутат Львівської обласної ради, активіст Майдану Андрій Корнат, порівнює протестні акції у 90-х і 2000-х роках. «У мене не було страху, бо я розумів, що по-іншому ми жити не будемо. Інше питання, коли ти починаєш мислити раціонально, страх з’являється перш за все за родину. За себе не страшно, бо ти вже туди зайшов і ти у справі, але за той час, з початку 90-х років, у тебе вже виросли діти», - згадує він.
  • Думки Твого міста: Чи будуть львів’яни виробляти біометричні паспорти? Думки Твого міста: Чи будуть львів’яни виробляти біометричні паспорти? З січня 2015 року українці зможуть отримувати біометричні паспорти. Втім, про нього існує багато стереотипів і міфів. Tvoemisto.tv знають львів’яни, в чому специфіка цього документа і чи будуть його замовляти для себе?
  • Найбільше мене лякають байдужі люди, – о. Ростислав Пендюк Найбільше мене лякають байдужі люди, – о. Ростислав Пендюк Ми продовжуємо серію публікацій спецпроекту «Майдан триває». Ще один наш герой – голова Комісії УГКЦ у справах молоді отець Ростислав Пендюк. Він вважає, що Майдан – це не місце чи площа, – це стан людей. «Чому ми кажемо Майдан Гідності? Бо люди зрозуміли, що хтось хоче потоптати їхню гідність і боролись за неї. Ми вийшли і сказали, що у нас є власна гідність і ми будемо за неї боротись», – резюмує отець.
  • Думки Твого міста: Як львів’яни економлять у час кризи? Думки Твого міста: Як львів’яни економлять у час кризи? Ціни ростуть, комунальні послуги дорожчають, але зарплати – далеко не завжди збільшуються. Tvoemisto.tv запитало львів’ян, чи доводиться їм економити і на чому саме вони заощаджують?
  • Думки Твого Міста: що змінилось для львів’ян з початку Майдану? Думки Твого Міста: що змінилось для львів’ян з початку Майдану? Від початку Майдану минув рівно рік. За це час сталось багато трагічних та радісних подій. У День Гідності та Свободи на львівському Майдані Tvoemisto.tv запитало львів’ян, що Майдан означає для них і які зміни сталися за цей рік?
  • Думки Твого міста: Що львів’янам не подобається у міських маршрутках? Думки Твого міста: Що львів’янам не подобається у міських маршрутках? Щодня в середньому годину часу львів’яни витрачають на дорогу на роботу і додому. Tvoemisto.tv запитало у мешканців нашого міста, наскільки комфортно вони проводять свій час в дорозі і що треба покращити у міських перевезеннях.
  • Яка косметика продається в аптеках і чим вона особлива. Поради Яка косметика продається в аптеках і чим вона особлива. Поради Що варто знати, аби обрати якісну та дієву косметику? Де слід купувати косметичні засоби, та чим особлива та косметика, яку продають в аптеці?
  • Майдан триває. Історія третя Майдан триває. Історія третя Напередодні річниці Євромайдану в Україні ми поставили собі запитання: чи закінчився він? І дійшли висновку, що Революція Гідності триває. Щодня, у кожному вчинку кожного з нас, у діях і бездіяльності, у словах і рішеннях. Відтак, Tvoemisto.tv розпитало людей, які активно брали участь у подіях Євромайдану, про те, що для них означає Майдан сьогодні, які події їм запам’ятались найбільше, а також що робити, аби не лише не втратити те, що ми здобули, а й примножити наші успіхи.
  • На ринку органічної продукції в Україні бракує фруктів та ягід На ринку органічної продукції в Україні бракує фруктів та ягід Ринок органічної продукції в Україні передовсім орієнтується на експорт до країн ЄС, однак в останні роки виробники почали активно продавати свою продукцію і для українського покупця. На внутрішньому ринку органічної продукції найбільшу частку займають молоко та молочна продукція, натомість бракує овочів, фруктів та ягід.
  • Майдан триває. Історія друга Майдан триває. Історія друга Напередодні річниці Євромайдану в Україні ми поставили собі запитання: чи закінчився він? І дійшли висновку, що Революція Гідності триває. Щодня, у кожному вчинку кожного з нас, у діях і бездіяльності, у словах і рішеннях. Відтак, Tvoemisto.tv розпитало людей, які активно брали участь у подіях Євромайдану, про те, що для них означає Майдан сьогодні, які події їм запам’ятались найбільше, а також що робити, аби не лише не втратити те, що ми здобули, а й примножити наші успіхи.
  • Думки Твого міста: Які дороги у Львові найбільше потребують ремонту? Думки Твого міста: Які дороги у Львові найбільше потребують ремонту? Наступного року у Львові обіцяють завершити ремонт дороги за маршрутом трамваю №6 та трамваю на Сихів, а також запланований ремонт вулиць Мечникова, Героїв УПА та Лисенка. Tvoemisto.tv вирішило запитати львів’ян, які дороги у Львові варто ремонтувати, перш за все, на їх думку.
  • Історія успіху: Тимофій Александронець Історія успіху: Тимофій Александронець У 23 роки – начальник управління інформаційних технологій Львівської міської ради, його завдання – розробка і впровадження електронного Львова і е-урядування в місті. Розпочав кар'єру після Євромайдану, аби “зробити щось вагоме для країни”. Тимофій Александронець має дві освіти, проте не перестає розвиватися. Енергетик та любитель точних наук, він вчиться малювати і мріє в майбутньому опановувати нові професії.
  • Як лікувати застуду та її симптоми? Поради фармацевта Як лікувати застуду та її симптоми? Поради фармацевта В осінньо-зимовий період не завжди вдається вберегти свій організм від застуди. Ті, кого підстерегла інфекція, намагаються якнайшвидше вилікуватися та повернутися до звичного ритму життя. Однак, не всі знають, як лікуватися правильно, дієво, і, що не менш важливо, безпечно.
  • Соціальний експеримент «Совість чи гроші»: що обрали львів’яни? Соціальний експеримент «Совість чи гроші»: що обрали львів’яни? Активісти, об’єднані у групу «Project PeyeV» протягом трьох днів проводили у Львові анонімний соціальний експеримент, який умовно назвали «Совість чи гроші?». Суть експерименту полягає в тому, що актор, йдучи по вулиці, губить гаманець, а оператор здалеку фіксує на камеру реакцію перехожих.
  • Думки Твого міста: як львів Думки Твого міста: як львів'яни ставляться до фестивалів у місті? Вже традиційно у Львові проводять безліч фестивалів, ярмарків та святкувань. Tvoemisto.tv вирішило дізнатися, що думають про ці події самі львів’яни.
  • Мирослав Маринович про те, коли Львів позбудеться совковості
Мирослав Маринович про те, коли Львів позбудеться совковості Львів має багато ознак совковості, і головна з них – це страх перед іншою ідентичністю, вважає Мирослав Маринович, правозахисник та віце-ректор УКУ. Як це подолати він розповів Tvoemisto.tv.
  • 5 тез Олега Скрипки про Україну після Майдану 5 тез Олега Скрипки про Україну після Майдану Майдан та війна змінили українців в кращу сторону і об’єднали народ. Позитивні зміни, які відбуваються зараз в країні, можна побачити навіть на прикладі недавніх парламентських виборів. Своїми думками про ситуацію в Донецьку, цінність миру та стиль одягу українців поділився у студії Tvoemisto.tv фронтмен гурту «ВВ» Олег Скрипка.
  • Як правильно приймати ліки. Поради фармацевта Як правильно приймати ліки. Поради фармацевта Від того, як ми приймаємо ліки, залежить ефективність лікування, тож процедура прийому ліків є занадто важливою, щоб нею нехтувати. Перед прийомом ліків треба ретельно прочитати інструкцію та проконсультуватися з лікарем.
  • Думки Твого міста: чи готові львів’яни платити за паркування? Думки Твого міста: чи готові львів’яни платити за паркування? Із жовтня у центральній частині Львова запрацювало ще чотири платні паркінг-зони. У місті є тенденція до збільшення їх кількості. Чи потрібні львів'янам платні паркінги, яку суму вони готові за них платити і якого сервісу очікують натомість? Про це дізнавалось Tvoemisto.tv.
  • Мирослав Маринович про те, що змінить львівську ментальність
Мирослав Маринович про те, що змінить львівську ментальність Проблема Львова в тому, що він завжди був на пограниччі, завжди у нього була межева ментальність, вважає дисидент, правозахисник та віце-ректор Українського католицького університету Мирослав Маринович. «Очікую, що, можливо, зі зміною геополітичного формату України зникне отака бастіонність ментальності Львова», – сказав він у розмові з tvoemisto.tv.
  • У Львові зняли відеопоезію Антонича про сучасне місто
У Львові зняли відеопоезію Антонича про сучасне місто У Львові зняли відеопоезію за мотивами вірша «Ротації» Богдана-Ігоря Антонича. Відео показує Львів буденний і нетуристичний: район Сихів, громадський транспорт, робота львівських промислових підприємств, митців та комунальників, львівські ринки, вулиці та дитячі майданчики.
  • Три оригінальні рецепти кави від львівських баріста
Три оригінальні рецепти кави від львівських баріста Яку каву ви замовляєте у львівських кав’ярнях? Звичні еспресо, американо, лате чи капучіно? А чи знаєте ви про те, скільки цікавих рецептів ви ще не куштували? Tvoemisto.tv зібрало три незвичні рецепти кави, яку готують львівські баріста.
  • Думки Твого міста: Чого чекають львів’яни від нового парламенту
Думки Твого міста: Чого чекають львів’яни від нового парламенту Очікування країни від нового парламенту – це зміна системи, оновлення влади в Україні, реформи та краще життя. А що конкретно очікують львів’яни для свого міста та для себе від людей, за яких минулої неділі віддали свої голоси?
  • Думки Твого міста: Яку зарплату мають отримувати народні депутати?
Думки Твого міста: Яку зарплату мають отримувати народні депутати? Новообраний народний депутат, журналіст Мустафа Найєм заявив, що вважає недостатньою для проживання у Києві (в орендованому житлі) зарплату народного депутата у розмірі 6,5 тис. грн. Tvoemisto.tv вирішило дізнатися думку львів’ян, скільки мають заробляти народні депутати.
  • Думки Твого міста: Чи подобаються львів Думки Твого міста: Чи подобаються львів'янам нові пам'ятники? У нашому місті постійно з’являються нові пам’ятники – пивному пупу, Мазоху, Юрію Кульчицькому. Tvoemisto.tv вирішило дізнатися, чи подобаються вони львів’янам, і яких ще пам’ятників не вистачає у місті.
  • Львівський гурт зняв кліп у пам Львівський гурт зняв кліп у пам'ять про Майдан. Відео Львівський гурт «Шосте чуття» зняв кліп на сингл до свого другого альбому, присвячений подіям Євромайдану. У пісні є заклик до українців: «Знай, пам’ятай! Віру не втрачай… Себе не продавай… Правду обирай».
  • Як не захворіти на грип. Поради фармацевта Як не захворіти на грип. Поради фармацевта В осінній сезон ми практично щодня знаходимося в оточенні хвороботворних вірусів, тож у цей період стає актуальним питання, як зміцнити імунітет та не захворіти на грип чи застуду.
  • ХІ «Ралі Галіція» на Львівщині: 200 кілометрів драйву ХІ «Ралі Галіція» на Львівщині: 200 кілометрів драйву На четвертому етапі Чемпіонату України ХІ «Ралі Галіція» 2014 Львів представляв екіпаж майстра спорту та гонщика з 13-річним досвідом Михайла Серветника та штурмана Тетяни Слезінської, яка змагається з 2012 року. Маршрут пролягав полями, лісами і селами Миколаївського району Львівщини – 200 кілометрів траси, 9 спецділянок. Загалом, у четвертому етапі Чемпіонату України з ралі участь взяли 23 екіпажі з різних міст України. Далеко не всі вони зуміли фінішувати, проте гонщики не втрачають оптимізму і уже готуються до нових змагань.
  • «ЛЮДИ з Андрієм Чемесом». Іван Галич «ЛЮДИ з Андрієм Чемесом». Іван Галич Міський портал Львова та інтернет-телебачення Tvoemisto.tv разом з журналістом та ведучим Андрієм Чемесом пропонує черговий випуск ексклюзивної передвиборчої програми у форматі hard talk «Люди з Андрієм Чемесом». Цього разу ми спілкувались з кандидатом по 118 виборчому округу, самовисуванцем Іваном Галичем.
  • «Люди з Андрієм Чемесом». Валерій Веремчук «Люди з Андрієм Чемесом». Валерій Веремчук Міський портал Львова та інтернет-телебачення Tvoemisto.tv разом з журналістом та ведучим Андрієм Чемесом запускає ексклюзивну передвиборчу програму у форматі hard talk «Люди з Андрієм Чемесом». Першим героєм нашої програми є керівник «Народної Самооборони», кандидат по 116 виборчому округу від Радикальної партії Олега Ляшка Валерій Веремчук.
  • Давнє єврейське кладовище у Львові: перспектива збереження Давнє єврейське кладовище у Львові: перспектива збереження Львів має думати над тим, аби зберегти давнє єврейське кладовище, на місці якого зараз функціонує ринок. «Це місце має бути меморіалом чи принаймні територією де нема бути торгівлі», – сказала в ефірі Tvoemisto.tv начальник управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Лілія Онищенко.
  • Онищенко: Львову потрібен мораторій на нові пам’ятники
Онищенко: Львову потрібен мораторій на нові пам’ятники Начальник управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Лілія Онищенко вважає, що Львову потрібен мораторій на нові пам’ятники.
  • Львів не виключатимуть зі списку спадщини ЮНЕСКО через пластикові вікна
Львів не виключатимуть зі списку спадщини ЮНЕСКО через пластикові вікна Через пластикові вікна Львів точно не виключать зі списку світової спадщини ЮНЕСКО, хоча часом в інфопросторі і з’являються такі чутки. Про це в ефірі tvoemisto.tv повідомила начальник управління охорони історичного середовища Львівської міськради Лілія Онищенко.
  • У Львові відкрили виставку, де незрячі «побачать» портрети кінчиками пальців
У Львові відкрили виставку, де незрячі «побачать» портрети кінчиками пальців У середу, 1 жовтня, у Львівській національній галереї мистецтв ім. Бориса Возницького (вул. Стефаника, 3) відкрили виставку «Торкаючись – бачу», яка дає можливість незрячим «побачити» портрети кінчиками пальців. Цей проект реалізували у співпраці галереї мистецтв та Львівської національної академії мистецтв, він став першим кроком до відкриття експозиції галереї для людей з обмеженими можливостями.
  • Пішоходам обіцяють облаштувати прохід через паркінг на площі Міцкевича
Пішоходам обіцяють облаштувати прохід через паркінг на площі Міцкевича Львів’яни скаржаться на те, що через платний паркінг на площі Міцкевича неможливо пройти, адже усю територію запарковано автомобілями. У міській раді обіцяють облаштувати там прохід.
  • Трамвай на Сихів поїде українськими рейками Трамвай на Сихів поїде українськими рейками Проект «Трамвай на Сихів» затримується в реалізації, оскільки досі не вирішено питання з перенесенням ринку «Санта-Барбара», через територію якого має пролягати маршрут трамваю, а також заміни потребує каналізаційний колектор (розташований під майбутнім трамвайним маршрутом), що виводить стоки з Сихова. Водночас міська влада знайшла заміну російським рейкам, які мали прокласти на Сихові, їх закуплять в українського виробника.
Сторінка:123456789
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!