Відео
Сторінка:123456789
  • Бюлетень виборця цього року кардинально зміниться: деталі, відео Бюлетень виборця цього року кардинально зміниться: деталі, відео Цьогоріч під час місцевих виборів, що відбудуться 25 жовтня, бюлетень виборця кардинально зміниться. Віднині громадяни не зможуть голосувати за кандидата в депутати, не обравши його партію.
  • Підприємців Львова запрошують на навчальні заходи. Відео Підприємців Львова запрошують на навчальні заходи. Відео Для побудови і розвитку успішного бізнесу підприємцям потрібні не лише ділові контакти, але і знання й навики управління бізнесом. Клуб Ділових Людей протягом року проводить близько 400 заходів навчального характеру і запрошує до своєї команди підприємців, які прагнуть розвиватись.
  • Президент привітав Захисників України патріотичним відео Президент привітав Захисників України патріотичним відео Президент Петро Порошенко оприлюднив на своїй facebook-сторінці патріотичне відео, приурочене до Дня захисника України, який відзначають сьогодні, 14 жовтня.
  • Львівський студент, який не боїться відповідальності. Відео Львівський студент, який не боїться відповідальності. Відео Роман Лозинський звичайний юнак, який мріє про безпечну, заможну та комфортну країну. Але на відміну від багатьох однолітків він розуміє ніхто, окрім нас самих, не побудує таку Україну. Свою місію хлопець бачить у служінні людям. І на рівні міста він уже готовий брати на себе відповідальність та працювати для того, щоб медицина, освіта і транспорт були якісними вже зараз, а не в далеких планах.
  • Як змінювати місто, почавши з маленьких справ. Історія львів’янки Як змінювати місто, почавши з маленьких справ. Історія львів’янки Сьогодні Ярина Сорока займає посаду головного спеціаліста управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради. Тут вона бачить, як працює система, «з середини» – адже тут видно добрих посадовців й тих, хто думає лише про свої інтереси. Громадська активістка каже, що це мотивує її йти в політику.
  • Як правильно мотивувати працівників? Ключові поради експерта. Відео Як правильно мотивувати працівників? Ключові поради експерта. Відео Чому сьогодні так важливо мотивувати персонал? Що означає вміти сформувати компенсаційний пакет для своїх працівників? Tvoemisto.tv пропонує цікаві поради від радника Адміністрації Президента України Анни Власової про те, як залучити та утримати найкращу команду.
  • Новий погляд на Львів від Tvoemisto.tv. Відео Новий погляд на Львів від Tvoemisto.tv. Відео Tvoemisto.tv щодня виявляє свою турботу про львів’ян та любов до міста у підготовці якісного, неупередженого та корисного контенту, що висвітлює найважливіші теми життя у нашому місті. Ми відчули потребу в появі нового відеокліпу, який покаже не лише атмосферу та архітектуру міста, а й нове інвестиційно-привабливе обличчя Львова – міста, яке живе цікавим та динамічним життям.
  • Львів’янин, який піклується про історію кожної галицької родини Львів’янин, який піклується про історію кожної галицької родини Проект «Локальна історія» присвячений дослідженню історії невеликих міст та сіл Галичини. Його засновник Тарас Чолій вважає, що на прикладі історії окремого села можна побачити життя і побут людей, зафіксувати структурні зміни у суспільстві та їхнє усвідомлення місцевими мешканцями. Тому важливими є сімейні альбоми, які дбайливо зберігаються у кожній галицькій родині, де на старовинних світлинах до нашого часу дійшли обличчя з минулої епохи.
  • Яким буде індустріальний парк у Львові. Відео Яким буде індустріальний парк у Львові. Відео На Youtube-каналі «Львівська міська рада» оприлюднили відеоролик, що демонструє, як виглядатиме індустріальний парк у Рясне-2.
  • «Океан Ельзи» презентував новий кліп. Відео «Океан Ельзи» презентував новий кліп. Відео Сьогодні «Океан Ельзи» на своєму YouTube-каналі опублікував новий кліп на композицію «Життя починається знов». Жанр відео учасники гурту визначають як поєднання двох форматів – короткометражного фільму та соціальної реклами.
  • Відеофакт: як львівські поліціянти рятували пасажирів затопленої маршрутки Відеофакт: як львівські поліціянти рятували пасажирів затопленої маршрутки Львів’янин зафіксував на відео, як нові патрульні виносили на руках жінок та дітей із маршуртки, яка застрягла посеред затопленої вулиці Сахарова. Відеоролики набули великої популярності в інтернеті.
  • Сквер Гідності у Львові як крок на шляху до реформ Сквер Гідності у Львові як крок на шляху до реформ Нещодавно у Львові на Сихові облаштували новий громадський простір – Сквер Гідності. Мешканці мікрорайону на чолі із громадською активісткою Наталею Піпою перешкодили незаконній забудові скверу і, натомість, створили місце для сімейного відпочинку. Наразі активні захисники скверу об’єднались навколо спільних ідей і створили громадський рух.
  • Як львівські та польські танцюристи встановлювали рекорд. Відео Як львівські та польські танцюристи встановлювали рекорд. Відео 4 хореографічних колективи зі Львова та 5 колективів, які діють при українських школах у Польщі, загалом 253 учасники, спільно виконали традиційний наймасовіший український народний танець гопак. Про це повідомила заступник директора департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації Мирослава Туркало.
  • Батяр Радковець оригінально запрошує львів’ян на матч «Карпат». Відео Батяр Радковець оригінально запрошує львів’ян на матч «Карпат». Відео «Зелені леви» записали цікавий відеоролик-запрошення на матч із луганською «Зорею» за участі львівського батяра Петра Радковця.
  • Мандруємо з «Твоїм містом»: три нестандартні локації, які варто побачити Мандруємо з «Твоїм містом»: три нестандартні локації, які варто побачити Команда Tvoemisto.tv продовжує відкривати маловідомі, непопсові куточки Львова. Цього разу ми обрали три такі локації: символічний пам’ятник наплічнику, палац Сосновського і так звану «фабрику повидла», і дізналися багато цікавого.
  • Ситуація на дорогах Львова: в Ситуація на дорогах Львова: в'їзд до міста паралізовано. Відео Сьогодні вранці, 2 вересня, на в’їзді до Львова, поблизу ринку «Галицьке перехрестя» сталася ДТП, яка спочатку ускладнила рух, а згодом стала причиною великого затору.
  • Ми – українці!  У мережі з’явилося унікальне відео з Дня незалежності Ми – українці! У мережі з’явилося унікальне відео з Дня незалежності У своєму новому ролику продакшн-студія Tvoemisto.tv зафіксували святкування 24-ї річниці Незалежності України у Львові. Наступного року – це вже буде історія.
  • Хто очолить нову поліцію Львова? 5 фактів про керівника. Відео Хто очолить нову поліцію Львова? 5 фактів про керівника. Відео Цієї неділі, 23 серпня, о 10.00 годині, у День державного прапора, 600 нових поліцейських вийдуть на патрулювання міста. Сьогодні стало відомо, хто саме очолить новостворену патрульну поліцію Львова.
  • До Дня Незалежності зняли ролик про вільних українців. Відео До Дня Незалежності зняли ролик про вільних українців. Відео В інтернет-мережі з’явився ролик про українців, які народжені вільними. Ролик присвячений 24-й річниці Незалежності України.
  • Думки Твого міста: Як львів’яни сприйняли би відеоспостереження на роботі? Думки Твого міста: Як львів’яни сприйняли би відеоспостереження на роботі? До кінця року в Україні може запрацювати оновлений Трудовий кодекс. Проект змін уже зареєстрований у Верховній Раді, нині триває його обговорення та доопрацювання. Відповідно до пропонованих змін за працівниками під час роботи зможуть офіційно стежити з допомогою відеокамер, нині ж використання приладів відеоспостереження ніяк не регламентоване. Tvoemisto.tv запитало у львів’ян, а як би вони сприйняли встановлення відеокамери на робочому місці.
  • "Океан Ельзи" презентували нову пісню про надію і любов. Відео "Океан Ельзи" презентували нову пісню про надію і любов. Відео Гурт «Океан Ельзи» сьогодні презентує другий сингл свого нового альбому.
  • Сьогодні Скрябіну було б 47. П’ять тез співака про Україну та майбутнє. Відео Сьогодні Скрябіну було б 47. П’ять тез співака про Україну та майбутнє. Відео Уже понад півроку з нами немає Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна). Сьогодні, 17 серпня, йому би виповнилося 47 років. Пропонуємо вам відео з бізнес-сніданку «BreakWest», під час якого Андрій поділився своїми міркуваннями про Україну, її злободенні проблеми та майбутнє.
  • «Океан Ельзи» опублікував тізер до нової пісні. Відео «Океан Ельзи» опублікував тізер до нової пісні. Відео Шанувальники гурту «Океан Ельзи» можуть подивитись офіційний тізер на нову композицію «Життя починається знов». Відео вже розмістили на офіційному каналі колективу в Youtube.
  • Думки Твого міста: Що у Львові знають про картку львів’янина? Думки Твого міста: Що у Львові знають про картку львів’янина? Нещодавно у Львові презентували частину проекту з електронного урядування, що називається «Картка львів’янина». Вже з вересня електронну картку почнуть отримувати учасники АТО, а за тим – і всі львів’яни. Tvoemisto.tv запитало у мешканців Львова, що їм відомо про цей документ?
  • Як виглядає трамвайна колія на Сихів із висоти пташиного польоту. Відео Як виглядає трамвайна колія на Сихів із висоти пташиного польоту. Відео У мережі з’явилося відео, зняте з квадрокоптера. Автор ролика відтворив політ пташки над будівництвом сихівської трамвайної лінії у Львові.
  • Про українок, котрі чекають чоловіків із війни, зняли відео Про українок, котрі чекають чоловіків із війни, зняли відео Кінорежисер Іван Кравчишин представив одну з відеоновел проекту «Листи на фронт». Про це інформує VIDIA з посиланням на Facebook-сторінку митця.
  • Як у центрі Львова знімають кіно: відео Як у центрі Львова знімають кіно: відео Одна з потужних кінокомпаній, яка працює на ринку України та Росії, розгорнула свій майданчик в старій частині міста. Знімають продовження серіалу.
  • Відкриття пам’ятника Андрею Шептицькому. Наживо Відкриття пам’ятника Андрею Шептицькому. Наживо Сьогодні, 29 липня, у Львові проходять урочистості з нагоди 150-их роковин народження митрополита Андрея Шептицького. За кілька хвилин у місті розпочнеться урочисте відкриття пам’ятника митрополитові.
  • Як економити на ліках. Три корисні поради. Оновлено. ВІДЕО Як економити на ліках. Три корисні поради. Оновлено. ВІДЕО Сьогодні існує значне коливання цін на ринку лікарських засобів. Одні і ті ж препарати можуть мати різну ціну, навіть в одній мережі аптек. Від чого це залежить? Як зекономити на ліках без ризику для здоров'я? Чи існують українські аналоги закордонних препаратів? Завідувач однієї з аптек мережі «D.S.» Анна Антонів пояснила Tvoemisto.tv як утворюються ціни на ліки, на що звернути увагу при купівлі лікарських засобів, та як економити на ліках.
  • Як у Львові звільняли заручницю: відео Як у Львові звільняли заручницю: відео На facebook-сторінці «Державна прикордонна служба України-Західний кордон» оприлюднили відео спецоперації зі звільнення жінки, яку утримував у заручниках іноземець.
  • Думки Твого міста: Як львів’яни сприйняли появу 3G у місті? Думки Твого міста: Як львів’яни сприйняли появу 3G у місті? Віднедавна 3G з’явився в Україні. Tvoemisto.tv поцікавилось у львів’ян, як вони реагують на появу нового мобільного Інтернету у рідному місті.
  • Подаруй мені дім. У Львові "заговорили" собаки. Зворушливе відео Подаруй мені дім. У Львові "заговорили" собаки. Зворушливе відео «Вони такі ж, як і ми!» - головний меседж ролика.
  • Думки Твого міста: Як львів’яни ставляться до нічних маршруток? Думки Твого міста: Як львів’яни ставляться до нічних маршруток? Із 1 липня на дорогах Львова з’явилися нічні маршрутки. Вони курсують містом у тестовому режимі. Вартість проїзду складає 8 гривень. Tvoemisto.tv дізнавалося, як львів’яни сприйняли це нововведення.
  • Як у Львові готують найбільший джазовий фестиваль. Відео Як у Львові готують найбільший джазовий фестиваль. Відео За кілька днів до початку Alfa Jazz Fest Tvoemisto.tv побувало закулісами фестивалю і поспілкувалось із членом оргкомітету Володимиром Камінським про особливості цьогорічної підготовки.
  • У Мережі з’явився відеоролик присвячений Львову і джазу У Мережі з’явився відеоролик присвячений Львову і джазу На офіційному каналі Alfa Jazz Fest розмістили відео присвячене цьогорічному фестивалю.
  • Думки Твого міста: Де львів’яни відпочиватимуть улітку? Думки Твого міста: Де львів’яни відпочиватимуть улітку? Вже стартував сезон літніх відпусток. Tvoemisto.tv запитало у львів’ян, куди вони поїдуть у відпустку цього року?
  • Як у Львові будують трамвайну колію на Сихів. Відео Як у Львові будують трамвайну колію на Сихів. Відео Наразі у Львові триває будівництво трамвайної лінії до житлового масиву «Сихів». Міська рада планує запустити маршрут до кінця року. Стосовно ринку «Санта Барбара» сторони й досі шукають компроміс.
  • У Львові управлінців запрошують на відновлюючу мандрівку в Карпати У Львові управлінців запрошують на відновлюючу мандрівку в Карпати Із середи по неділю, 17-21 червня, Львівська бізнес-школа УКУ запрошує на програму «reflexio», яка створена на перетині бізнесового, філософського та гуманітарного просторів. Протягом п’яти днів в мальовничому куточку Карпат, у тиші Гошівського монастиря управлянці разом з лідерами суспільної думки матимуть змогу замислитись над завжди актуальними питаннями лідерства, моралі, цінностей, покликання, відповідальності, довіри.
  • 7 львівських під’їздів, які варто побачити 7 львівських під’їздів, які варто побачити Ліпнина у вигляді відомих львівських будівель, кольорові вітражі та клепінчаста стеля – це далеко не всі сюрпризи, які приховують на перший погляд непримітні львівські під’їзди. Пропонуємо вам 7 окремих історій, написаних на внутрішніх стінах львівських будівель.
  • Львів як на долоні. Екскурсія оглядовими майданчиками Львів як на долоні. Екскурсія оглядовими майданчиками Львів, який ви вже знаєте, але на який хочеться дивитись знов і знов. Древні дахи, переплетення вулиць та архітектурні творіння. Все це Tvoemisto.tv покаже із найвищих оглядових майданчиків Львова.
  • Думки Твого міста: чи готові львів’яни платити за проїзд більше? Думки Твого міста: чи готові львів’яни платити за проїзд більше? Львівська влада вже розглядає новий тариф на проїзд у маршрутках. Ціна його становитиме 4 гривні. Проект рішення про встановлення нової ціни на проїзд вже погодив Антимонопольний комітет. Tvoemisto.tv запитало у львів’ян, як вони ставляться до можливих нововведень?
  • Історія львівської Полтви в 10-ти фото Історія львівської Полтви в 10-ти фото Львівська річка Полтва з численними притоками вільно протікала нинішніми вулицями міста до середини XIX ст. Однак більшість стічних вод в межах міста випускалися до річки, яка з часом перетворилася на відкритий каналізаційний колектор. Через неприємний запах її назавжди «закували» під землею.
  • Львів передвоєнний. Як він виглядає на фото Львів передвоєнний. Як він виглядає на фото Звичні прогулянки городян центральною частиною міста, без яких неможливо уявити й сучасного Львова, особливо у вихідні дні, мають традицію довжиною у кількасот років. Ці «дефіляди» центральними проспектами міста, так добре знайомі кожному львів’янину, залишились у спадок від австрійської влади. Сьогодні світлини із таких прогулянок дають змогу побачити і відчути атмосферу передвоєнного Львова. Пропонуємо вам 10 фото, що покажуть як виглядали ваші улюблені місця ще за довго до вашого народження.
  • У Мережі з’явились робочі кадри зі зйомок кліпу ОЕ У Мережі з’явились робочі кадри зі зйомок кліпу ОЕ Як повідомляють у соцмережах самі ж учасники гурту, це трохи жартівливе відео, бо, звісно, не на цю пісню знімається кліп, а за барабанами, як вже незмінно 20 років, буде Денис Глінін (Денчик). А це відео справді зняте 29 березня у перерві між зйомками кліпу на нову пісню гурту «Океан Ельзи». Презентація роботи відбудеться вже за декілька тижнів, у квітні.
  • Думки твого міста: як львів Думки твого міста: як львів'яни жартують у День сміху? День сміху хоч і не позначено у жодному календарі, утім, це свято є популярним у багатьох країнах світу. Його традиційно святкують як в США та Канаді, так і в Скандинавії, Франції і на Сході. Ніхто достеменно не знає коли і як виникла традиція святкувати «День сміху» або «День дурня», як його називають у деяких країнах, утім, кажуть, жартували у цей день навіть в середньовіччі. Tvoemisto.tv запитало львів'ян, чи відзначають вони День сміху та як жартують у цей день.
  • Діти створили кліп на пісню Кузьми Скрябіна Діти створили кліп на пісню Кузьми Скрябіна Учні ужгородської школи «Первоцвіт» заспівали пісню трагічно загиблого Андрія Кузьменка. Четвертокласники убрані у вишиванки заспівали композицію «Мам».
  • Думки Твого міста: чи дають львів’яни хабарі? Думки Твого міста: чи дають львів’яни хабарі? Після закінчення Революції Гідності минуло більше року. Чи стало за цей час у Львові менше хабарництва? Чи зараз у Львові чиновники, медики та вчителі і надалі вимагають хабарі, та чи готові мешканці міста їх давати? Про це tvoemisto.tv запитало у львів’ян.
  • Що приховують підземелля Львова. Відео Що приховують підземелля Львова. Відео Львівські підземелля дихають історією та містять у собі чимало містичних таємниць. Всього кілька сходинок униз – і львів'яни чи гості міста можуть потрапити у середньовіччя: у келії, куди раніше могли потрапити лише монахи для молитви, або ж у приміщення старовинної аптеки, де винаходили ліки та готували креми на основі моршинських мінералів. Tvoemisto.tv побувало у кількох таких підземеллях та пропонує львів'янам зануритися у цей таємничий підземний світ.
  • Вийшов документальний фільм про Скрябіна Вийшов документальний фільм про Скрябіна Телеканал ICTV презентував документальний фільм "Скрябін. Постскриптум" про Андрія Кузьменка (Кузьму). У фільмі про Кузьму розповідають його батько і мама, сестра, колеги, також тут можна почути уривки з інтерв'ю співака, побачити його дитячі фотографії, почути історії з дитинства та молодості.
  • Думки Твого міста: Як львів’яни ставляться до нових умов проїзду пільговиків? Думки Твого міста: Як львів’яни ставляться до нових умов проїзду пільговиків? Львівська влада на виконавчому комітеті погодила часові обмеження проїзду у громадському транспорті для пільговиків. Від сьогодні вони їздитимуть у маршрутках безкоштовно лише із 10-ї години ранку до 4-ї вечора. В інший час посвідчення пільговика не діятиме. Tvoemisto.tv запитало у львів’ян, як вони ставляться до таких нововведень?
  • Думки Твого міста: Чи святкують львів Думки Твого міста: Чи святкують львів'яни 8 Березня? Від святкування Дня захисника вітчизни, що відзначається 23 лютого, українці вирішили відмовитися ще влітку. Мовляв, це свято – пережиток Радянського Cоюзу. Напередодні 8 Березня Tvoemisto.tv запитало у львів’ян, а як вони ставляться до цього свята?
  • Думки Твого міста: Як львів`яни реагують на нововведення у міському транспорті? Думки Твого міста: Як львів`яни реагують на нововведення у міському транспорті? У зв`язку із нововведеннями більшості жителям міста доведеться повертатись додому раніше або змінювати громадський транспорт на таксі. Такі зміни серйозно вплинуть і на витрати людей. Tvoemisto.tv запитало у львів’ян, як вони ставляться до того, що громадський транспорт курсуватиме рідше, а після 21.00 маршрутки не їздитимуть зовсім?
  • Три історії про львів’ян на передовій Три історії про львів’ян на передовій Попри те, що на Львівщині план мобілізації ще не виконали, львів’яни на передовій вже лікують, годують та воюють. Пропонуємо вам три історії про вихідців зі Львівщини, які на фронті зуміли знайти призначення своїм умінням і не втратили родинних зв’язків.
  •  3 тези із бізнес-сніданку про відповідальність, самовиховання і спорт 3 тези із бізнес-сніданку про відповідальність, самовиховання і спорт Сьогодні, 19 лютого, у львівському Audi Центрі відбувся бізнес-сніданок BreakWest із ректором УКУ отцем Богданом Прахом, фронтменом гурту «Піккардійська терція» Володимиром Якимцем та командором "Leopolis Grand Prix" Василем Розтоцьким на тему «Мораль та мистецтво під час війни». Організатором зустрічі була юридична компанія «Ейч.Ді.Партнерз», а розмову модерував її керівник – Володимир Глащенков.
  • Як триматися у важкі часи: 6 порад від священика й психолога Як триматися у важкі часи: 6 порад від священика й психолога Інформаційний потік часто вибиває нас із колії та приголомшує. Кожен розуміє, що треба вірити у перемогу, однак тримати себе постійно «на позитиві» стає все важче. Tvoemisto.tv підготувало для вас поради психолога, який пропонує знайти у собі місце для віри, та отця, котрий закликає не лише молитися, а й діяти.
  • Думки Твого міста: Чи потрібна реклама в історичному Львові? Думки Твого міста: Чи потрібна реклама в історичному Львові? Прогулюючись центром Львова, можна помітити багато яскравої зовнішньої реклами. Tvoemisto.tv вирішило запитати у львів'ян, чи не вважають вони кількість банерів надмірною, зважаючи на історичну цінність цієї частини міста.
  • 5 фактів про львівську обсерваторію 5 фактів про львівську обсерваторію Tvoemisto.tv завітало до Астрономічної обсерваторії Львівського національного університету ім. Івана Франка. Вона знаходиться на вулиці Кирила і Мефодія, 8 разом із фізичним та хімічним факультетами. Директор обсерваторії, доктор фізико-математичних наук Богдан Новосядлий провів для нас невеличку екскурсію.
  • Думки Твого міста: що львів Думки Твого міста: що львів'яни покладуть в екстрену валізку? Через складну ситуацію у країні львів'ян закликають бути більш пильними. За повідомленнями правоохоронців, у місті можливі провокації. Тому мешканців міста просять повідомляти про підозрілих осіб чи залишені предмети. Вже зараз Львів посилено патрулюють. На жаль, ми живемо у час війни, тому краще бути готовим до всього. Tvoemisto.tv поцікавилося у львів’ян, чи мають вони екстрену валізку, а якщо ні – то що варто у неї покласти.
  • Думки твого міста: Як львів’яни ставляться до мобілізації? Думки твого міста: Як львів’яни ставляться до мобілізації? 20 січня в Україні стартувала четверта хвиля військової мобілізації. У цьому році вона відбуватиметься у три етапи і триватиме 210 днів. Лише за перший етап до війська залучать близько трьох тисяч військовослужбовців зі Львівщини. Однак у Львові ставлення до призову неоднозначне. Tvoemisto.tv поцікавилося думкою мешканців міста з приводу нової хвилі мобілізації.
  • Абсурди Твого міста. Випуск #1 Абсурди Твого міста. Випуск #1 До вашої уваги перший випуск нової програми від Tvoemisto.tv - "Абсурди Твого міста". Щодня ми працюємо з інформацією - відслідковуємо події, моніторимо безліч повідомлень державних, муніципальних структур та компаній. Найцікавіше наші журналісти подають на сайт, але є дещо таке, що інакше, як абсурд, і не назвеш. Саме про такі події твого міста дивіться у 5-хвилинній передачі від Андрія Хруща.
Сторінка:123456789
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!