Політична реклама

Відтепер українці можуть переводити WebMoney в Укрпошті

1417 0
Система електронних платежів WebMoney ввела можливість переводити у готівку електронні гроші в будь-якому відділенні "Укрпошти".

Система WebMoney повідомляє, що вивести WMU з гаманця і отримати переказ у готівкових гривнях можна в будь-якому відділенні "Укрпошти", –інформує телеканал новин "24".

Для переведення в готівку коштів необхідно заповнити форму на сайті banking.ukrgarant.com, паспортні дані та адресу для отримання переказу.

При цьому відправити кошти можна тільки на своє ім'я. Переказ коштів здійснюється протягом одного-двох робочих днів.

Максимальна сума одного переказу становить 5 тисяч гривень, кількість переказів необмежена.

При переказів "Укрпошта" стягує комісію залежно від суми. Так, при сумі переказу від 10 до 500 гривень стягується комісія 4%, від 501 до 1000 гривень – 2%, від 1001 до 5000 гривень – 1,2%. Мінімальний розмір комісії – 5 гривень.

Для отримання готівки необхідно заповнити відповідну форму на сайті banking.ukrgarant.com, вказати паспортні дані та адресу для отримання переказу. Відправляти переказ можна тільки на своє ім'я, тобто, одержувач грошей і власник WebMoney-гаманця повинен бути однією і тією ж особою.

Через 1-2 робочих дні на вказану поштову адресу користувачеві буде надіслано паперове повідомлення про виконання переказу. Після цього він зможе отримати гроші в зазначеному відділенні Укрпошти, пред'явивши паспорт.

Максимальна сума одного переказу 5000 грн, кількість переказів не обмежена.

ТЕГИ: гроші, webmoney

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!