«Вибори – це надбання». Маринович закликав львів’ян прийти в неділю на дільниці

8953 0
Пандемія рано чи пізно мине, а місто буде жити і в ньому житимуть львів'яни, тому треба подбати про належне його керівництво.
Фото: Glavcom.ua

Фото: Glavcom.ua

Дисидент, політв’язень та віцеректор Українського католицького університету Мирослав Маринович закликав львів'ян прийти на другий тур виборів міського голови Львова, який відбудеться 22 листопада.

Правозахисник каже, що навіть попри невдоволення деякими аспектами виборів, важливо все-таки прийти і зробити свій вибір.

«Ми бачили інформацію про низьку явку виборців під час другогу туру мерів у 7 містах України. І ця інформація не може не тривожити. Можна зрозуміти, що люди психологічно втомилися від виборів і від обмежень пандемії. Але пандемія рано чи пізно мине, а місто буде жити і в ньому житимуть львів'яни, тому треба подбати про належне його керівництво», – зазначив Мирослав Маринович.

Віцеректор УКУ просить не ігнорувати демократичні вибори та взяти у них участь. 

«Вони є надбанням, за яке попереднє покоління українців платили дуже дорогою ціною. Якщо якісь аспекти виборів вас дратують, домагайтеся їх поліпшення, але не ігноруйте», – закликав дисидент.

Мирослав Маринович звернувся до львів'ян, аби вони визначилися зі своїм кандидатом, прийшли і проголосували, але передусім тримали дистанцію, продезінфікували руки та вдягнули маску.

«Прийдіть. Ваші зусилля матимуть значення і не будуть даремні. Під час першого туру місцеивх виборів явка була чи не найбільшою по Україні і це свідчило про рівень громадянської відповідальності львів'ян. Будьмо відповідальними і цього разу!», – наголосив Мирослав Маринович.

Читайте також: Садовий та Синютка змагаються за Львів. Інтерв'ю з обома кандидатами

Нагадаємо, що цієї неділі, 22 листопада, у Львові відбудеться другий тур виборів на посаду міського голови. Мешканці ОТГ обиратимуть між діючим мером Львова Андрієм Садовий та народним депутомом від Європейської Солідарності, ексголовою Львівської ОДА Олегом Синюткою. Під час першого туру виборів 25 жовтня розрив між кандидатами склав 8,99%. За Андрія Садового проголосували 40,09% виборців (91 131 голос), а за Олега Синютку – 31,1% (70 682 голосів). 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!