Львів'ян закликають прийти на дільниці і показати високу явку у другому турі виборів

2475 0
У соціальних мережах львів’ян закликають виконати свій громадянський обов’язок, проголосувати і таким чином показати високу явку на виборах 2020.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

У Львові проходить другий тур виборів голови Львівської ОТГ. У ньому зійшлися чинний міський голова Львова Андрій Садовий та представник «Європейської солідарності» Олег Синютка. Проголосувати ще можна до 20:00, після чого соціологічні агенції оголосять попередні результати виборів, відповідно до опитувань, що вони проводять на дільницях.

У соціальних мережах львів’ян закликають виконати свій громадянський обов’язок, проголосувати і таким чином показати високу явку на виборах 2020. Свій вибір вже зробили зокрема і опоненти Андрій Садовий та Олег Синютка.

Детальніше про те, що потрібно знати про місцеві вибори 2020 та мати з собою на дільниці, читайте за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!