У Личаківському районі Львова збудують багатоповерхівку з підземним паркінгом

2667 0
Забудовник готовий привести до ладу навколо-міську територію, а також облаштувати громадський простір та благоустрій.
Фото: візуалізація виконкому

Фото: візуалізація виконкому

У Личаківському районі Львова, на вул. Земельній, 3, 3-А збудують багатоповерхівку житлового будинку з підземним паркінгом. Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 4 квітня, під час засідання виконавчого комітету ЛМР.

«Йдеться про кілька земельних ділянок на вул на вул. Земельній, 3, 3-А, де планують побудувати невеликий житловий об’єкт на три основні поверхи. Передбачено підземний паркінг на 12 машин, інклюзивний вхід у будівлю», – зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

У будинку буде 14 квартир. Забудовник готовий привести до ладу навколо-міську територію, а також облаштувати громадський простір та благоустрій. Крім того, зробити реконструкцію вулиці до заїзду на свій об’єкт. Також забудовник повинен передбачити підземні сміттєві контейнери. 

Читайте також: На території колишнього табору у Брюховичах збудують вісім багатоповерхівок

Багатоповерхівку будуватимуть на земельних ділянках площею 0,0191 га, 0,0180 га, 0,0071 га, 0,0039 га та 0,0217 га. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 35 %. Містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкта затвердили громадянам Католі Олегові Павловичу, Хом’яку Назару Зеновійовичу та Завадському Володимиру Семеновичу.

Нагадаємо, що в історичному ареалі Львова, на вулиці Шота Руставелі, 7 планують перебудувати під офіси будівлю, яку раніше вирішили реконструювати під готель.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!