Виконувати обов’язки головного архітектора Львова буде Антон Коломєйцев

3958 0
Антон Коломєйцев працюватиме в ЛМР за контрактом.
Фото: Володимир Глащенков / Фейсбук

Фото: Володимир Глащенков / Фейсбук

До часу проведення конкурсу обов’язки керівника управління архітектури та урбаністики Львова виконуватиме доцент кафедри архітектурного проектування та інженерії Інституту архітектури НУ «Львівська політехніка» Антон Коломєйцев. Про це під час наради повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: Архітектура Незалежності. Що Львів втратив і здобув за 27 років

«Пан Коломєйцев почав працювати по контракту на посаді головного архітектора. Ще буде конкурс, звичайно, із залученням Спілки архітекторів. Це серйозна ділянка роботи, тому має бути максимальна координація», – сказав Андрій Садовий.

Антон Коломєйцев разом із фахівцями ЛМР працював над розробкою Інтегрованої концепції розвитку для Львова та брав участь у проєктуванні реконструкції вулиці Бандери. Зокрема Антон Коломєйцев є спроєктував громадський простір біля Органного залу.

Додамо, що конкурс на посаду керівника управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради оголосили на початку жовтня. Львівська обласна організація Національної спілки архітекторів України звернулась із листом до міського голови Андрія Садового та постійних депутатських комісій архітектури і містобудування з вимогою долучити їхніх представників до конкурсної комісії, посилаючись на ст. 14 Закону України «Про архітектурну діяльність».

Читайте також: Уроки архітектури Твого міста: пам'ятки княжого Львова

Нагадаємо, що 11 вересня попередній керівник управління архітектури та урбаністики ЛМР Юліан Чаплінський написав заяву на звільнення. Пізніше його призначили заступником міністра розвитку громад та територій із питань євроінтеграції. Відповідне рішення Кабмін схвалив 29 вересня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!