Масові вбивства у передмісті та викриття шахраїв. Головні новини дня у Києві

879 0
Дайджест головних новин за 22 квітня у Києві та області.
Софійський собор у Києві/Фото: з відкритих джерел

Софійський собор у Києві/Фото: з відкритих джерел

Транспорт

Із понеділка, 25 квітня, між Києвом та Ірпенем знову почнуть курсувати маршрутки. Йдеться про маршрути: №379 Ірпінь (вул. Сковороди, ЖК «Синергія» – м. Академмістечко); №392 Ірпінь – Київ; №422 Буча – Київ (через Ірпінь). Ознайомитися з графіком можна тут

Крім того, на дорозі Р-69 Київ – Чернігів зводять ще один тимчасовий проїзд біля зруйнованого мосту та облаштовують насип тимчасової об'їзної дороги. Для пропуску води буде проведений монтаж труби. 

Торгівля

У 8 районах столиці вдень відбулись продуктові міні-ярмарки. Йдеться про райони: Голосіївський, Дарницький, Дніпровський, Подільський, Печерський, Святошинський, Солом’янський, Шевченківський.

Читайте також: Між Києвом та Ірпенем знову курсуватиме громадський транспорт. Графік

Злочинність

Правоохоронці викрили подружжя з Києва на продажі неіснуючої амуніції. Вони ошукали 15 громадян на понад 120 тисяч гривень. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років ув’язнення. Чоловікові оголосили про підозру, наразі вирішується питання щодо оголошення підозри його дружині.

Міжнародні відносини

Посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс повертається до Києва. Станом на сьогодні в Києві знову працюють дипломати таких 16 диппредставництв: Європейського Союзу, Франції, Італії, Латвії, Литви, Естонії, Польщі, Туреччини, Чехії, Словенії, Святого Престолу, Молдови, Грузії, Ірану, Казахстану, Таджикистану, Туркменістану.

Читайте також: Як відновлюють життя на Київщині

Київщина

У області правоохоронці вже виявили тіла 1084 вбитих цивільних осіб. Переважна більшість – від 50% до 75% – вбиті зі стрілецької зброї. Невстановленими залишаються понад 300 загиблих. 

Нагадаємо, у Київській військовій адміністрації розробили інструкцію, як діяти, якщо ви виявили вибухонебезпечний предмет. Усі міни та боєприпаси, які не розірвалися, становлять смертельну небезпеку, тому продовжує діяти низка правил, яка може зберегти вам життя. Детальніше читайте за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!