Висока вірогідність пожеж та ремонти доріг. Головні події дня у Києві

662 0
Дайджест новин за 14 червня.
Фото: Київська міська рада

Фото: Київська міська рада

Дорожні ремонти 

Фахівці «Київавтодор» відновили ремонтні роботи на вулиці Ентузіастів. Наразі роботи тривають від бульвару Ігора Шамо до Русанівської набережної. Зараз дорожники влаштовують основу дороги й нові шари піщано-щебеневої подушки. Протягом 3 тижнів буде вкладено нижній шар нового асфальту. На час ремонту на цій ділянці організовано односторонній рух.

Надзвичайний рівень пожежної небезпеки

14-15 червня у Києві – надзвичайний рівень пожежної небезпеки. «У столиці вже справжнє літо. Щодня – спека. Синоптики ж попереджають що 14-15 червня у столиці надзвичайний рівень пожежної небезпеки», – пояснює перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Донорство крові

14 червня – Всесвітній день донора крові. До цього дня у Департаменті охорони здоров’я КМДА повідомили, що із початку повномасштабних воєнних дій на території України Київський міський центр крові прийняв 8600 донорів. З них більше половини здавали кров вперше у житті. 

Заміна полотна державного прапора

Комунальники приспустили головний державний прапор України, встановлений на території Меморіального комплексу «Національний музей історії України у Другій світовій війні», аби замінити полотно на нове. Попереднє зазнало пошкоджень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!