Виставки та концерти. Куди піти на вихідних у Львові

904 0
Tvoemisto.tv пропонує підбірку подій у Львові, які можна відвідати цих вихідних, 11-12 листопада.
фото: твоє місто

фото: твоє місто

Концерт «Хамерман знищує віруси» 

Коли: 11 листопада, 19:00;

Де: !FESTrepublic, що на вул. Старознесенська, 24-26;

Скільки: 500 грн

«Хамерман Знищує Віруси», які називають себе «найадекватнішим гуртом України», працюють на перетині музики, концептуального арту і театру. Пісенний матеріал ХЗВ вражає своєю різноманітністю: в рамках одного концерту акомпанувати їм може поперемінно струнний квартет, хор, рок-гурт і примітивна «мінусовка».

Концерт «Tricky Nicki» 

Коли: 11 листопада,18:00;

Де: Концерт-арена «Малевич», що на просп. Чорновола, 2;

Скільки: 350-590 грн

Перший сольний концерт TRICKY NICKI у Львові. Це артист, який запалить публіку своїми хітами: «Hello», «Ride for Ukraine», «PRAY», «PARTY» та синглом «ОК», який менш ніж за місяць потрапив у ТОП-5 Apple Music та ТОР-10 YouTube Music.

Концерт «ТеСАМЕШоу» 

Коли: 11 листопада, 19:00;

Де: Палац культури залізничників «Рокс», що на вул. Ю. Федьковича, 54; 

Скільки: 500-700 грн

Улюблені «вар’яти» – «ТеСАМеШоу» призначають побачення Львову та гостям міста. Вас чекає не просто нова концертна програма, а концерт-зйомка, де будуть актуальні жарти, яскраві пісні та дві години найкращого настрою, які запалять бойовим духом та позитивом кожного глядача!

Концерт «Галицький шлягер» 

Коли: 12 листопада, 18:00;

Де: Центр Довженка, що на просп. Червоної Калини, 81;

Скільки: 200-450 грн

Гала-концерт телефестивалю відбудеться за участю: народних артистів України Катерини Бужинської, Ярослава Борути, Алли Попової, Миколи Свидюка, Володимира Коваленка; заслужених артистів України: Михайла Грицкана, Наталки Карпи, Андрія Князя, ЗАЛІСКА, гурту «MADE IN UKRAINE», Богдана Кучера, Олександра Зайченка; популярних і молодих виконавців: гурту «Марина і компанія», гурту «Остра тирнина», гурту «Бориславські батяри», гурту «Ван Боб», Гуцула-Хулігана, Анастасії Чубінської, Єви Пославської, Наталії Шевченко, Василя Григорчука, Мілани Бойчук, Мілеї, Арсенія Овчарука, Віри Верле, Євгенії Хланти, Сергія Безсонова, Тетяни VLASNA, Соломії Романів, Володимира Титуси, Анни Гафіяк, Олексія Будніка, Анастасії Юськів, Соломії Романів, Юлії Кіщук.

Концерт «Барвінський. Право на особисте»

Коли: 12 листопада, 18:00;

Де: Театральний центр «Слово і голос», що на вул. Городоцька, 38;

Скільки: 300 грн

Дванадцять солоспівів Василя Барвінського несуть нам наше одвічне скучання за невимовним...сам тон Людяності у цей сповнений хаосу час. Художник, Воїн краси – і тоді, і тепер – дозволяє нам бути собою, стати в своїй любові і слідувати за своєю вірою, і розмовляти з цілим світом про найпотаємніше і найголовніше, і перемагати.

Виставка «Феномен Марії Примаченко» 

Коли: до 31.12;

Де: Палац Потоцьких/Львівська національна галерея мистецтв  ім. Бориса Возницького, що на вул. Коперника, 15;

Скільки: вхід – 100 грн

В експозиційних залах другого поверху «Палацу Потоцьких» у Львові відкрили виставку «Феномен Марії Примаченко».  На виставці представлено 51 твір зі збірки полотен Запорізького обласного художнього музею.

Виставка Ярослави Ткачук «Коди пам’яті»

Коли: до 30.11;

Де: Львівський органний зал, що на вул. С. Бандери, 8;

Скільки: 30 грн

Роботи мисткині неможливо порівняти ні з чим. Художниця використовує техніку ткацтва, вишивки, аплікації, створюючи полотна з текстилю, металу, рослин, дерева. 

Фото: зі сторінок заходів у соціальних мережах

______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!