Які вакансії є актуальними на Львівщині та у 2024 прогнозують ріст зарплат. Підсумки доби

1748 0
Нині 14 січня та 689 доба героїчного протистояння російській агресії.
Умовне фото

Умовне фото

Повітряна тривога: Сигнал небезпеки пролунав о 11:54, відбій – о 13:14. Фіксувався зліт одразу кількох МіГ-31К.

Акцент дня: На Львівщині бракує лікарів та вчителів. Які вакансії є актуальними. Також у будівельній індустрії бракує мулярів, штукатурів, малярів, монтажників систем утеплення, монтажників гіпсокартонних конструкцій тощо. Заклади галузі торгівлі шукають керуючих магазинами, продавців продовольчих або непродовольчих товарів, продавців-консультантів, касирів торговельного залу і навіть спеціаліста з торгового еквайрингу (еквайринг – спосіб безготівкової оплати з банківської картки). А представники готельно-ресторанного бізнесу готові прийняти на роботу кухарів, кондитерів, офіціантів, барменів, адміністраторів, покоївок та інших.

Ситуація на фронті: За даними Генштабу (станом на 6:00), за добу відбулося 61 бойове зіткнення. Українська авіація та підрозділи ракетних військ завдала ударів по 14 районах зосередження противника. Уражено 9 артилерійських засобів, 4 засоби протиповітряної оборони, склад боєприпасів та ворожу станцію радіоелектронної боротьби.

Читайте також: росія збільшила виробництво боєприпасів, але їхня якість стає гіршою, – Буданов. Очільник ГУР вважає, що нинішніх західних санкцій недостатньо.

Та: Львів’ян закликають долучитися до плетіння маскувальних сіток для військових. Прийти плести сітки можна з понеділка до п’ятниці з 9:00 год. до 19:00 год. У суботу та неділю – з 10:00 год. до 17:00 год за адресою вул. Винниченка, 1.

Ключові події:

1. Нацбанк прогнозує зростання зарплат українців цього року. «Ми вважаємо, що економіка продовжить зростання. Зростання економіки призводить до того, що відновлюється ринок праці. Але через структурні проблеми на ринку праці, через те, що багато людей виїхало, іноді бізнес не може знайти тих фахівців, які йому потрібні», – сказала перша заступниця голови Національного банку Катерина Рожкова.

Читайте також: Житлові субсидії. Чи планує держава зменшити розмір допомоги. У держбюджеті передбачено збільшення видатків на житлово-комунальні субсидії.

Та: У боржників світло почнуть відключати з кінця січня, – Yasno. Перед відключенням усі абоненти з боргами за рахунками отримають два види повідомлень;

2. Румунські фермери заблокували рух вантажівок на одному з пунктів пропуску. Причини та орієнтовна тривалість блокування невідомі.

Читайте також: Коли у Львові запровадять пересадковий квиток. Його можуть запустити вже в кінці березні, або ж на початку квітня;

3. У Львові облаштують новий громадський простір з укриттям. На вул. Хвильового, 3 планують реконструювати будівлю магазину «Львівське торгово-виробниче підприємство «Дім, сад, город».

Читайте також: У центрі Львова продали приміщення за 4,5 млн грн. Пʼятеро учасників взяли участь в аукціоні, який відбувся 12 січня. Найвищу ціну – 4,5 млн грн запропонувало ПП «Марка».

Та: У Львові планують звести багатоквартирний ЖК з підземним паркінгом. На території комплексу передбачені дитячі майданчики;

4. У Львові помер 5-річний хлопчик, який у грудні впав у кому після видалення зубів. Батьки звернулися до поліції Залізничного району Львова із заявою на стоматологічну клініку.

Читайте також: Минулоріч на Львівщині усиновили понад 70 дітей. В області є близько 200 дітей, які потребують влаштування у сімʼю.

Та: У школах Львівщини вже облаштували 68 кабінетів «Захисту України». На це скерували 15,8 млн грн;

 

 

5. На Львівщині встановили рекорд України із наймасовішого виконання колядки. Кошти зібранні колядниками та вертепами переказали на спеціальний рахунок для закупівлі дрони. Загалом під час різдвяних свят зібрали понад 4,7 млн гривень.

Читайте також: «Євробачення-2024». Оприлюднили пісні фіналістів та порядок виступів. Фіналісти нацвідбору виступатимуть 3 лютого.

Слава Україні. Гарного Вам дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!