На правах реклами

Гончарна майстерня «Artglina» виготовляє вироби з цілющими властивостями

1020 0
Прикрашати свій побут речами, створеними за традиціями народного мистецтва, стало атрибутом сучасного життя.

Традиційне ужиткове мистецтво зачаровує поєднанням функціональності й естетизму, екологічністю матеріалів виготовлення. Гончарна майстерня «Artglina» сприяє відродженню національного колориту гончарного мистецтва та створює автентичні вироби з глини.

Глина – це живий матеріал. Він віддзеркалює стан душі, єднає з природою та має унікальні цілющі властивості, а саме:

  • зберігає вітаміни у стравах;
  • забезпечує збереження температури охолоджених або гарячих напоїв;
  • надає напоям або гарячим стравам, які подаються в глиняному посуді, неповторного аромату та смаку.

Відродження, осучаснення та запровадження до широкого вжитку екологічно чистого глиняного посуду є свідченням бажання людини повернутися до своїх витоків та цінностей.

У творчому доробку майстрині Дарії з гончарної майстерні «Artglina» багата палітра художньої кераміки ручної роботи як для функціонального, так і для декоративного використання. Усі гончарні вироби та глиняний посуд виготовлено за оригінальними старовинними технологіями, вони містять виключно натуральні екологічно чисті компоненти у своєму складі.

Кожен виріб з глини – це чудове поєднання дизайну, вишуканого внутрішнього декорування та якості. Наприклад, якщо розглянути чашки ручної роботи, то особливим попитом користується Вегвізир, яка була створена під натхненням вікінгів. 

Та й інша кераміка ручної роботи з крамнички «Artglina» натхненна історією, природою або красою. Гори, море, сонце – для тих, хто захоплюється красою природи і хоче відчувати її тепло і велич у буденних речах. Мотиви природи відображені у чарівних розписах та гравіруваннях.

«Глина не просто оживає. Вона співає свою ліричну мелодію, ніби весняний струмок чи шепіт хвиль, грайливо переливаючись на сонці усіма кольорами веселки. У кожний виріб Дарія вкладає частинку своєї душі, дарує глині друге життя, наповнюючи людські серця світлом і любов’ю».

Тут сповідують філософію прекрасного. Кожен виріб з глини – це мистецтво для людей, які цінують самобутність та бажають затишку та гармонії у своєму оточенні.

Тож якщо вас надихає природа, зачаровує неповторне у своїй красі гончарне мистецтво – «Artglina» запрошує придбати на сайті унікальний подарунок для себе та рідних.

«Це місце щасливих людей, які з любов’ю творять ексклюзивну гончарну кераміку ручної роботи. Ви завжди зможете доторкнутися до нашої краси та стати трішки щасливішими», – наголошують у мистецькій майстерні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!