Єдиний диспетчерський центр швидкої допомоги у Львові реконструюють за понад 13 млн гривень

2021 0
На сайті електронних закупівель Prozorro оголосили переможця тендеру на ремонт диспетчерської.

Оперативно-диспетчерську службу центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Львівської області, що на вул. Пилипа Орлика, 6, реконструюють за 13,3 млн гривень. Відповідний договір оприлюднили на сайті публічних закупівель Prozorro, пише Zaxid.net.

Читайте також: Центральна диспетчерська, кол-центр та геолокація: як зміниться «швидка» на Львівщині

Переможцем тендеру стало ТОВ «Науково-виробниче підприємство "Монтаж і впровадження телекомунікаційних систем "Монтекс""». Згідно з технічною документацією, фірма-переможець яке має встановити шафи, плати, цифровий шлюз сервера, провести кабельні комунікації та пусконалагоджувальні роботи обладнання оперативно-диспетчерської служби (ОДС), встановити GPS-трекери. Із монтажних робіт передбачено встановлення мультиплексора, медіаконвертора, патч-панелі та іншого устаткування обладнання ОДС.

Додамо, що це уже не перший тендер, позаяк результати попереднього тендеру Антимонопольний комітет скасував на підставі звернення одного з учасників тендеру у травні. Тоді ж оголосили повторний тендер, на який свої пропозиції подали три компанії. 

Раніше у коментарі Tvoemisto.tv директор Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Похмурський повідомив, що в разі успішного завершення аукціону, диспетчерська запрацює вже до кінця наступного року.

Читайте також: Екстрена медична допомога у Львові: коли «швидка» не мусить поспішати

Згідно з даними системи Youcontrol, ТОВ «Науково-виробниче підприємство "Монтаж і впровадження телекомунікаційних систем "Монтекс""» зареєстроване у м. Дніпрі та займається виробництвом обладнання зв’язку. Керівником компанії є Кирило Фількін

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!