З 1 листопада львів’яни можуть реєструватися на пробне ЗНО

2957 0
1 листопада стартує реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання для абітурієнтів Львівської, Волинської, Рівненської областей.
Фото: brandmemarketing.co.uk

Фото: brandmemarketing.co.uk

Про це інформує Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти.

Умови участі у ЗНО:

1. Учасниками пробного зовнішнього незалежного оцінювання (далі – пробного тестування, ПЗНО) є особи, які зареєструвалися для його проходження та здійснили оплату.

2. Реєстрація учасників пробного тестування здійснюється Львівським регіональним центром оцінювання якості освіти (далі - ЛРЦОЯО) через мережу Internet після отримання електронної заяви від абітурієнта. Електронна заява на участь у пробному тестуванні прирівнюється до паперової.

3. Реєстрація триватиме з 1 листопада 2014 року до 15 грудня 2014 року.

4. Для реєстрації особа, яка виявила бажання взяти участь у пробному тестуванні, повинна:

– зайти на сайт ЛРЦОЯО www.lvtest.org.ua на сторінку «Пробне тестування»;

– ознайомитися з документами, що регламентують проведення пробного тестування;.

– pаповнити на сайті реєстраційну форму, сформувати та відправити електронну заяву. Отримати логін та код доступу до інформаційної сторінки «Особистий кабінет учасника ПЗНО»$

– зайти на інформаційну сторінку та роздрукувати квитанцію для сплати вартості послуг - 89 грн. за участь в одному тестуванні;

– здійснити оплату на основі цієї квитанції протягом 7 (семи) робочих днів в установі будь-якого банку України. Квитанцію зберігати.

Через 7 днів після оплати учасник отримує від ЛРЦОЯО на свою інформаційну сторінку повідомлення про отримання електронної заяви та зарахування платежу, що є підтвердженням факту реєстрації на участь в пробному тестуванні 2015 року.

5. Після 3 березня 2015 року на інформаційних сторінках «Особистий кабінет учасника ПЗНО» розмістять запрошення-перепустку, де буде вказано час і місце проведення пробного тестування. Запрошення – перепустку необхідно роздрукувати.

6. У разі неучасті особи у пробному тестуванні, сплачені кошти не повертаються. Ця особа має право отримати примірник тестового зошита та правильні відповіді до тестових завдань, звернувшись у триденний термін за адресою, вказаною у запрошенні – перепустці.

7. Кожен зареєстрований учасник може скласти тести не більше, як із двох предметів за вибором згідно з графіком:

21 березня 2015 року:

• українська мова і література (базовий або поглиблений рівень за вибором);

28 березня 2015 року:

• математика (базовий або поглиблений рівень за вибором);

• історія України;

• географія;

• біологія;

• іноземна мова (англійська, німецька, французька, іспанська); 

• хімія;

• фізика;

• російська мова;

8. Для входу в пункт пробного тестування учасник повинен пред'явити:

• паспорт (свідоцтво про народження та довідку з фотографією з місця навчання встановленого зразка);

• запрошення-перепустку;

• квитанцію про сплату вартості послуг на проведення пробного тестування.

9. Результати пробного тестування:

Учасники пробного тестування зможуть перевірити свою роботу самостійно за бланками із правильними відповідями, які отримають у пункті пробного тестування і матимуть змогу скористатись сервісом із визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання за шкалою 100-200 балів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!