Загиблих пілотів Мі-8 із Львівщини поховають завтра у Бродах

2319 0
Сьогодні ввечері їх тіла мають привезти з Рівненщини, де впав вертоліт.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Сьогодні тіла загиблих під час падіння вертольоту Мі-8 пілотів привезуть у Броди на Львівщині. А завтра 4-х військових поховають. Про це повідомляє ТРК «Броди».

Зустріч тіл загиблих – Ігоря Мазепи, Владислава Попенка, Василя Романюка та Павла Дацюка –  планується о 20:00 на в'їзді до Бродів (в районі Червоних казарм). О 21:00 у церкві Пресвятої Богородиці покровительки України, що біля військової частини, відбудеться парастас.

Читайте також: Прокуратура назвала три версії аварії Мі-8, у якій загинули військові із Львівщини

Чин похорону пройде 11 червня, у вівторок, і розпочнеться о 8:00 з молебню та прощання із загиблими у військовому клубі.

Нагадаємо, вертоліт Мі-8 впав 29 травня близько 23:30 під час нічного тренувального польоту в межах планових навчань «День-Ніч» поблизу села Сестрятин Радивилівського району Рівненської області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!