Затримки руху трамваїв у Львові "подорожчали"

1787 0
«Львівелектротранс» підняв середню вартість години простою однієї одиниці транспорту зі 184 до 245 гривень. Відповідно до цього показника підприємство виставляє претензії до винуватців ДТП, що трапились на колії, а також до власників автомобілів, які були припарковані біля колії і заважали руху електричного транспорту.
фото: facebook.com/Максим Хитра

фото: facebook.com/Максим Хитра

Як повідомив ZAXID.NETу юрисконсульт «Львівелектротрансу» Тарас Федоришин, вартість претензії може коливатись від 200 до 5 тис. грн. Це залежить від того, скільки часу стояв транспорт, а також від того, скільки вагонів опинилось у заторі.

За даними «Львівелеткротрансу», у січні у Львові сталося 38 зіткнень автомобілів та ще три випадки паркування, які зупиняли рух електричного транспорту. Затримки руху тривали від 15 хв до 4,5 год. Загалом минулого місяця трамваї і тролейбуси через ДТП стояли 41 годину.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!