Завтра у Львові попрощаються із подружжям, що загинуло від ракетного удару

5272 0
Їх поховають на Голосківському кладовищі.
Фото умовне

Фото умовне

Завтра, 11 липня, у Львові попрощаються зі ще двома загиблими внаслідок ракетного удару по житловому будинку 6 липня. Чин похорону Ольги Татарінової та Валерія Рябцева розпочнеться о 10:00 у Ритуальному залі на вул. Пекарській, 52. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Загиблих поховають на Голосківському кладовищі.

Що про них відомо

Татарінова Ольга Василівна (21.01.1955-06.07.2023) Львівʼянка. Навчалася у Середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №50 міста Львова. Закінчила Національний лісотехнічний університет України (тоді – Інститут). Після завершення навчання обіймала посаду начальника відділу кадрів у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Львівський автобусний завод». Протягом останнього періоду працювала у Всеукраїнському єврейському благодійному фонді «Хесед-Арʼє», доглядала за людьми похилого віку. Була надзвичайно відкритою та щирою людиною, мала велике коло друзів. Разом із чоловіком трагічно загинула 6-го липня внаслідок російського ракетного обстрілу Львова. У Ольги Татарінової залишилися сестра та двоє племінників, що живуть в Ізраїлі.

Читайте також: «Я пішла шукати кицю – так і зберегла своє життя»

Рябцев Валерій Анатолійович (20.02.1956-06.07.2023) Львівʼянин. Здобув вищу освіту у Львівському політехнічному інституті (сьогодні – Національний університет «Львівська політехніка»). Із 2008 року працював електромонтером виробничої лабораторії Львівських міських електромереж Приватного акціонерного товариства «Львівобленерго». У той самий час підзаробляв охоронцем у кондитерському магазині. Був доброю та світлою людиною. Разом із дружиною трагічно загинув 6-го липня 2023 року внаслідок російського ракетного обстрілу Львова. У Валерія Рябцева залишилася сестра.

Нагадаємо, під час нічної атаки у четвер, 6 липня, російська ракета влучила в багатоквартирний житловий будинок у Львові, постраждали 40 людей. Міська комісія прийняла рішення виділити 100 мільйонів на відновлення зруйнованих помешкань. Всім мешканцям, які втратили житло, запропонували тимчасово проживати в готелі або в модульному містечку поруч.

Тут ми зібрали усю інформацію щодо наслідків вибухів у Львові.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!