Зі Львова відправлять велику листівку в зону АТО

2191 0
Завтра, 9 жовтня, з нагоди відзначення Всесвітнього дня пошти, в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста, що на пл. Ринок, відбудеться урочисте спецпогашення конверту «Україна – єдина країна, единая страна». Така акція в цей день відбудеться одночасно в усіх областях України.
Фото: zz.te.ua

Фото: zz.te.ua

Школярі створять велику поштову листівку і відправлять її у зону АТО. Також організатори презентують виставку «Польова пошта Майдану», повідомили у прес-службі Львівської міськради. Початок дійства о 13:00 год.

Церемонія спецпогашення є традиційною у поштовій культурі. Новий конверт гаситься спеціальним штемпелем «Перший день», який, відповідно до поштових законів, діє всього один день. Таким чином конверт вводиться в обіг.

«Пошта завжди об’єднувала людей. Кажуть, що лише листи, написані власноруч, справжні. Тому за підтримки Львівської міської ради ми створимо велику поштову листівку з дитячих малюнків та відправимо її у зону АТО для підбадьорення духу воїнам Львівської 80-ої окремої аеромобільної бригади високомобільних десантних військ Збройних сил України.

Завершиться дійство випусканням «балонної пошти» з побажаннями миру, щастя, добра та любові народу України», - розповідають організатори.

Поштовий конверт «Україна – єдина країна» можна знайти у пунктах продажу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!