Збройні Сили України вдарили по позиціях ворога на острові Зміїний

4824 0
За попередню добу Одещину атакували 3 крилатих ракети росіян, зафіксовано влучання в міст через Дністровський лиман.
Фото: armyinform

Фото: armyinform

Збройні сили України завдали ударів по позиціях ворога на острові Зміїний, влучили в пункт управління і знищили зенітно-ракетний комплекс «Стріла-10». Про це повідомляє оперативне командування «Південь».

Читайте також: Росія все ще може використати території так званої «ПМР» для агресії проти України

«Тим часом наші війська продовжують ведення бойових дій на зайнятому рубежі. Ворог намагався просунутись в бік Миколаївщини в районі селищ Таврійське й Нова Зоря, але успіху на мав, зазнав суттєвих втрат і ретирувався. В Чорноморській операційній зоні нашими силами нанесено ураження по ворожих позиціях на острові Зміїному. Зафіксовано влучання в пункт управління, знищення зенітно-ракетного комплексу "Стріла-10", втрати рашистів уточнюються», – йдеться у повідомленні.

Корабельне угруповання флоту противника переформатовано в бік зменшення. Загальні ворожі втрати за добу складають 16 загарбників, 1 танк і 4 одиниці автомобільної технікі, 2 з них броньовані.

Також у повідомленні йдеться, що за попередню добу Одещину атакували 3 крилатих ракети росіян, зафіксовано влучання в міст через Дністровський лиман. Постраждалих немає. Рух транспорту частково обмежено. Ведуться відновлювальні роботи.

Ворог продовжує розхитування ситуації з провокаціями навколо Придністров’я, організовуючи імітації терактів, анонсуючи ракетні удари та розсилаючи повідомлення мешканцям ПМР від імені Збройних Сил України із панічними закликами до евакуації.

Російське угруповання військ в Придністров’ї приведено в повну бойову готовність. Напередодні псевдо-референдуму в Херсонській області окупаційна влада намагається призначити своє «керівництво» з числа місцевих колаборантів, продовжуючи агітацію і спроби продовольчого підкупу місцевого населення.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!