У Львівському ТЦК та СП відреагували на насильне затримання чоловіка

1673 0
У ТЦК зазначили ,що чоловік не уточнював свої військово-облікові дані і відмовився від проходження ВЛК. .
Фото: скріншот із відео Віолетти Таран

Фото: скріншот із відео Віолетти Таран

У Львівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відреагували на насильне затримання Кирила Тарана працівниками Шевченківського РТЦК та СП і повідомили, що чоловік відмовився пред'явити представникам ТЦК та СП військово-облікові документи та проходити ВЛК.

«Даний громадянин не уточнював свої військово-облікові дані. Під час зміни місця проживання у 7 денний термін не став на облік у ТЦК та СП за новим місцем проживання. Водночас відмовився від проходження ВЛК», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Омбудсмен Дмитро Лубінець відреагував на насильне затримання чоловіка у Львові працівниками ТЦК

Окрім того, у ТЦК вказали, що усі військовослужбовці, які здійснювали заходи оповіщення та зображені на відео мають бойовий досвід, численні поранення та державні нагороди, а у центри комплектування їх перевели за станом здоров’я.

Нагадаємо, що у Львівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки проводять службове розслідування через інцидент із затриманням Кирила Тарана, якого працівники Шевченківського РТЦК та СП насильно із застосуванням фізичної сили затримали посеред вулиці та заштовхали до буса. Детальніше – за посиланням.  

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!