Новини
  • На вихідних у Львові триватиме ювелірна виставка На вихідних у Львові триватиме ювелірна виставка У суботу та неділю, 3 та 4 березня, у Львівському палаці мистецтв триватиме VІ спеціалізована ювелірна виставка-ярмарок "ЕлітЕКСПО". Ювеліри з України та Росії привезли до Львова десятки виробів і продають більшість з них за цінами виробника.
  • В Україні введено в обіг гривню до Євро-2012 В Україні введено в обіг гривню до Євро-2012 Українська монета номіналом 1 гривня, присвячена Євро-2012, з початком весни введена в обіг. Як повідомили у прес-службі Національного банку України, монета тиражем 5 мільйонів екземплярів є офіційно ліцензованою продукцією УЄФА.
  • Вулиці Львова без світла Вулиці Львова без світла Більшість вулиць Залізничного та Франківського районів міста сьогодні, 2 березня залишились без освітлення. Обурені читачі "Твого міста" повідомляють, що зовнішнє освітлення відсутнє як на магістральних, так і на внутрішньоквартальних вулицях.
  • Вихідні у Львові. Відеоанонс на 3-4 березня 2012 року Вихідні у Львові. Відеоанонс на 3-4 березня 2012 року У першу суботу березня "Твоє місто" радить вам відвідати вечір акустичної музики. У неділю, 4 березня, завітати у, кінотеатр О.Довженка на першу чвертьфінальну гру Галицької ліги КВН. Для театралів вихідні відзначаться чотирма виставами у Першому українському театрі для дітей та юнацтва та театрі Воскресіння.
  • У Львові запрацював дошкільний заклад, де діти можуть і навчатись, і танцювати У Львові запрацював дошкільний заклад, де діти можуть і навчатись, і танцювати У Львові запрацював новий освітній культурно-оздоровчий центр «Еколенд» приватної форми власності. Заклад, який отримав ліцензію з надання освітніх послуг у сфері дошкільної та позашкільної освіти (художньо-естетичний, еколого-натуралістичний, науково-технічний, фізкультурно-спортивний, оздоровчий та гуманітарний напрямки), працює на вул. Плуговій, 12, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • До кінця тижня EX.UA обіцяють повернути сервери До кінця тижня EX.UA обіцяють повернути сервери EX.UA обіцяють повернути сервери до кінця тижня. Про це розповів керуючий партнер юридичної компанії "Юскутум" Артем Афян, що представляє інтереси ресурсу.
  • Українські вчені винайшли, як оперувати печінку з мінімальною травмою для органа Українські вчені винайшли, як оперувати печінку з мінімальною травмою для органа В Інституті загальної та невідкладної хірургії Національної академії медичних наук України розроблено принципово новий метод розтину печінки - газострумна дирекція. Як повідомили у НАМНУ, за допомогою новітнього методу можливий розтин печінки із мінімальною травмою органу, що оперується, і практично повною безкровністю втручання.
  • В Україні найчастіше викрадають автомобілі ВАЗ, Toyota, Daewoo і Honda В Україні найчастіше викрадають автомобілі ВАЗ, Toyota, Daewoo і Honda ДАІ повідомляє, що за рік в Україні було зареєстровано понад 2300 викрадень. При цьому авто, що найбільш викрадаються в Україні, за підсумками 2011 року стали ВАЗ, Toyota, Daewoo і Honda.
  • До Євро-2012 на вулицях Львова встановлять різнокольорові вказівники До Євро-2012 на вулицях Львова встановлять різнокольорові вказівники До Євро-2012 на вулицях Львова будуть розміщені окремі системи знаків для пішоходів та для водіїв транспортних засобів. Пішохідні вказівники – фіолетового кольору з білими стрілками, дорожні – білого кольору з чорними символами або текстом. Серед інших транспортних новинок до єврочемпіонату - додаткові зупинки для грмадського транспорту, пішохідна доріжка навколо стадіону "Арена Львів" та продовжена тролейбусна лінія до ТРЦ King Cross Leopolis, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Через аварії в частині Львова сьогодні не буде води Через аварії в частині Львова сьогодні не буде води Внаслідок аварійної ситуації, яка трапилася на пожежному гідранті на вул.Скорини, 34 сьогодні, 1 березня з 11:00 до 14:00 буде припинено подачу води у 32 будинки Франківського району на вулицях Скорини, Максимовича, Гашека.
  • В Раді пропонують штрафувати водіїв маршруток за рахування грошей під час руху В Раді пропонують штрафувати водіїв маршруток за рахування грошей під час руху До Верховної Ради внесено законопроект, що передбачає штрафи для водіїв маршрутних таксі за проведення грошових розрахунків під час руху. У законопроекті, розробленому депутатами від Партії регіонів, розмір штрафу становитиме 255-340 гривень.
  • Протягом трьох днів у Львові буде перекрито рух транспорту по вулиці Личаківській, 165 Протягом трьох днів у Львові буде перекрито рух транспорту по вулиці Личаківській, 165 З 10.00 сьогодні, 1березня, до 20.00 суботи, 3 березня, у Львові буде перекрито рух транспорту по вулиці Личаківській, 165.
  • Кабмін тимчасово дозволив використовувати кетамін Кабмін тимчасово дозволив використовувати кетамін Кабінет Міністрів дозволив ветеринарам використовувати кетамін до законодавчого врегулювання цього питання. Про це журналістам повідомив міністр аграрної політики й продовольства Микола Присяжнюк.
  • Новий термінал львівського аеропорту готовий на 91% Новий термінал львівського аеропорту готовий на 91% Станом на 29 лютого 2012 року готовність нового терміналу львівського аеропорту становить 91%. Як повідомили у Львівській ОДА, на будівництві нового терміналу працює 270 працівників і 41 одиниця спецтехніки.
  • З 1 березня в Україні подорожчає електроенергія З 1 березня в Україні подорожчає електроенергія Національна комісія, яка здійснює регулювання у сфері енергетики (НКРЕ), затвердила роздрібні тарифи енергопостачальних компаній на електроенергію на березень 2012 року. Відповідно до змін роздрібні тарифи для українських споживачів першого класу напруги у березні зростуть на 4% у порівнянні з тарифами, що діють в лютому; для споживачів другого класу напруги - на 3,8%.
  • Через ремонти до 17.00 частина Львова без води, частина - без тепла Через ремонти до 17.00 частина Львова без води, частина - без тепла Зараз тривають ремонтні роботи на об’єктах теплопостачання, що тимчасово впливають на подачу теплопостачання. Через це до частини будинків Львова припинено теплопостачання та подачу гарячої води.
  • Перші весняні дні у Львові буде холодно та сніжитиме Перші весняні дні у Львові буде холодно та сніжитиме У першій декаді березня у Львові та області очікуються мокрий сніг з дощем та температура повітря від -8 °С до +4 °С. Про це медіа-портал «Твоє місто» повідомили у Львівському обласному центрі з гідрометеорології.
  • Завтра у Львові виступить гурт ДДТ. Вартість квитків від 400 до 1200 грн Завтра у Львові виступить гурт ДДТ. Вартість квитків від 400 до 1200 грн Завтра, 1 березня у Львівській опері з камерною програмою «Сольник» виступить гурт ДДТ. Всі пісні пов’язані між собою віршами Юрія Шевчука, які читає сам автор. Програма «Сольник» – це не лише пісні, а гармонійне поєднання живого тексту і музики, що створює враження єдиної драматичної дії з сюжетом, наповненим простором образів, створюваних групою прямо на сцені протягом концерту.
  • Уряд України виділив півмільярди на створення служби 112 Уряд України виділив півмільярди на створення служби 112 Кабінет міністрів України виділив на створення екстреної допомоги 452,06 млн. грн в 2012 р. Відповідний текст постанови № 145 від 22 лютого 2012 р. «Про затвердження Порядку використання у 2012 році коштів, передбачених у державному бюджеті для створення та впровадження системи екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112» опублікований на сайті уряду.
  • Через футбольний матч 11 березня у Львові - зміни у русі громадського транспорту Через футбольний матч 11 березня у Львові - зміни у русі громадського транспорту 11 березня, у день футбольного поєдинку на «Арені-Львів» між клубами «Карпати» та «Таврія» для зручності вболівальників громадський транспорт додатково курсуватиме з двох трансферних зон: з площі Петрушевича та площі перед кінотеатром ім.Довженка, що на Сихові. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.
  • В березні "Вечори дорослої сцени" представлять львів`янам вистави  "Оскар",  "Провина" та "За двома зайцями" В березні "Вечори дорослої сцени" представлять львів`янам вистави "Оскар", "Провина" та "За двома зайцями" В березні у Львові на сцені Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва в рамках "Вечорів дорослої сцени" можна буде побачити вистави "Оскар", "Лялька Реггеді Енн", "За двома зайцями", "Провина " та "Скляний звіринець". Вартість квитків від 25 до 50 грн.
  • Львів`янам радять запасати воду у поліпропіленових баках Львів`янам радять запасати воду у поліпропіленових баках Мешканцям Львова, де інколи через аварії житлові будинки залишаються без води, радять зберігати воду у поліпропіленових баках. Вони дозволяють зберігати від 100 до 30 000 літрів води, є легшими за металеві та монтуються на будь-якій висоті та у будь-яких приміщеннях.
  • Завтра у Львові святкуватимуть 100 днів до Євро-2012. Початок о 18.00 Завтра у Львові святкуватимуть 100 днів до Євро-2012. Початок о 18.00 Завтра, 29 лютого, у Львові відбудуться святкуваня з нагоди 100 днів до початку чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Програму святкування оприлюднила прес-служба Львівської міської ради.
  • Кабмін запропонував з осені 2012 року не переводити годинникові стрілки Кабмін запропонував з осені 2012 року не переводити годинникові стрілки Кабінет міністрів України пропонує скасувати в Україні переведення стрілок годинника і встановити з 1 листопада 2012 року дію другого часового поясу. Відповідний урядовий законопроект №10125 офіційно зареєстрований у Верховній Раді у понеділок, 27 лютого.
  • Науковці НАМНУ пропонують не переходити на літній та зимовий час Науковці НАМНУ пропонують не переходити на літній та зимовий час Науковці Національної академії медичних наук України пропонують не переходити на літній та зимовий час. Пояснюють свою позицію тим, що перехід на зимовий і, особливо, літній час, спричиняє поглиблення десинхронозу (порушення структури добових ритмів організму, а також порушення між добовими ритмами різних фізіологічних систем організму) у дітей та людей похилого віку.
  • У Львові не курсують 3 трамваї та обмежено рух транспорту на вулиці Антоновича У Львові не курсують 3 трамваї та обмежено рух транспорту на вулиці Антоновича У Львові тимчасово не курсують тролейбуси №2, 9 та 10, а на вул. Антоновича на ділянці від вул. Залізняка до вул. Художньої закрито рух транспорту. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.
  • Прокладання маршрутів міських автобусів Львова стало можливе на Яндекс. Картах Прокладання маршрутів міських автобусів Львова стало можливе на Яндекс. Картах Яндекс.Карти навчилися будувати маршрути проїзду Львовом на громадському транспорті. Тепер на сервісі можна подивитися, як дістатися з однієї точки міста в іншу без машини, - повідомляє PR-служба компанії "Яндекс.Україна".
  • Через рік у Львові на Сихові відкриють великий спортивно-оздоровчий клуб Через рік у Львові на Сихові відкриють великий спортивно-оздоровчий клуб У Львові заклали капсулу з нагоди початку будівництва нового, найбільшого у місті спортивно-оздоровчого клубу «Sport Life» площею у 5 тисяч квадратних метрів, де буде розташовано тренажерні зали, 3 басейни, зокрема і для малюків, студії для проведення групових програм, сквош-корти та зала ігрових видів спорту, - повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • Що робити, якщо розбився градусник? Що робити, якщо розбився градусник? Що робити, якщо у вас розбився градусник? Ртуть небезпечна. Це аксіома. Потрапити в організм вона може двома шляхами: через травний тракт або через дихальні шляхи. А ось вдихнути пари ртуті при наявності розбитого градусника - запросто. Результат - ртутне отруєння, яке довгий час може протікати без яких-небудь загальних симптомів. Дратівливість, нудота, схуднення. Подумаєш, з ким не буває: тиждень був складним, і потім - у місті взагалі жити шкідливо. Проте отруєння повільно, але вірно підкрадається до найважливішої ділянки нашого організму - центральної нервової системи і нирок.
  • Дізнаватись про діяльність «Укрзалізниці» можна в соцмережах Дізнаватись про діяльність «Укрзалізниці» можна в соцмережах «Укрзалізниця» запустила акаунти в соцмережах. На сторінки «Укрзалізниці» в Facebook, Google +, YouTube і Twitter можна потрапити з головної сторінки офіційного сайту. Про це повідомляє прес-служба відомства.
  • Біля Львова відкрили мовну школу для дітей віком від двох років Біля Львова відкрили мовну школу для дітей віком від двох років Поблизу Львова, в селищі міського типу Оброшино, відкрили міжнародну мовну школу, в якій можуть займатись діти віком від 2 до 16 років. Групи в закладі поділено на три вікові категорії – з 2 до 4, з 5 до 9 та з 10 до 16 років. В кожній з них займається до 8 дітей.
  • Квитки на Євро-2012 українцям покажуть у квітні Квитки на Євро-2012 українцям покажуть у квітні Дизайн квитків на матчі футбольного чемпіонату Євро-2012 презентують через два місяці - наприкінці квітня 2012 року. Про це повідомив директор місцевого оргкомітету "Євро-2012 в Україні" Маркіян Лубківський.
  • У Львові найдешевші квартири на Сихові, найдорожчі - в центрі У Львові найдешевші квартири на Сихові, найдорожчі - в центрі З 21 по 27 лютого 2012 середня ціна продажу 1-3кімнатних квартир на вторинному ринку у Львові зросла на 0,14% ($ 2) до $ 1 448 за кв.м. При цьому найдешевшим залишався Сихівський район, із середнім показником $ 1 197/кв.м., а найдорожчим - Галицький район, де середня ціна продажу склала $ 1 811/кв.м.
  • З 1 березня в усіх школах Львова діятимуть безкоштовні адаптаційні групи для п`ятирічок З 1 березня в усіх школах Львова діятимуть безкоштовні адаптаційні групи для п`ятирічок Із 1 березня у всіх школах Львова запрацюють прогулянкові адаптаційні групи короткотривалого перебування для 5-річок. Такі групи діятимуть і в школах, і в садочках, де це можливо безкоштовно з понеділка по п`ятницю по 4,5 години в день, - повідомили "Твоє місто" у прес-службі Львівської міської ради.
  • Нова транспортна мережа Львова зазнала змін: змінили рух автобуси №31 та №35 Нова транспортна мережа Львова зазнала змін: змінили рух автобуси №31 та №35 На звернення мешканців та з погодження управління транспорту та зв’язку ЛМР, внесено зміни у рух автобусів №31 та №35. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Українці святкуватимуть 8 березня чотири дні Українці святкуватимуть 8 березня чотири дні Відповідно до розпорядження Кабміну № 1210-р "Про перенесення робочих днів у 2012 році", яке уряд ухвалив 28 листопада 2011 року, у 2012 році в українців буде чотири вихідних дні на святкування 8 березня.
  • Сьогодні - перший день Великого Посту. Що їсти, щоб не нашкодити здоров`ю  Сьогодні - перший день Великого Посту. Що їсти, щоб не нашкодити здоров`ю Сьогодні, 27 лютого, у православних та греко-католиків розпочався Великий піст. Він триватиме сім тижнів до Великодня, який цього року святкуватимемо 15 квітня. Цей піст належить до суворих, а правила його дотримання зібрано у церковному Уставі. Що заборонено їсти та як постити без шкоди здоров`ю, - далі.
  • Фільм  "Артист" отримав 5 Оскарів. Перелік переможців Фільм "Артист" отримав 5 Оскарів. Перелік переможців Головний приз у номінації «Найкращий фільм року» здобув французький фільм «Артист», який здобув п'ять Оскарів, серед яких нагороди за найкращий фільм, режисера та виконавця головної чоловічої ролі. У Лос-Анджелесі завершилася 84-та церемонія вручення нагород Академії кіномистецтв.
  • У Львові через борги можуть відімкнути водопостачання ЛНУ ім. І. Франка та заводу "Львівсільмаш" У Львові через борги можуть відімкнути водопостачання ЛНУ ім. І. Франка та заводу "Львівсільмаш" ЛМКП «Львівводоканал» розпочало відключення підприємств-боржників від водопостачання. Серед них - ЛНУ ім.Франка, Львівську національну музичну академію ім. М.Лисенка, ЛНУ Ветеринарної медицини, завод «Львівсільмаш» тощо. Для цього 5 бригад відключатимуть боржників методом від’єднання від підземних водопровідних мереж. Окрім того, в кожному районі працюватимуть мобільні групи контролерів, які будуть здійснювати відключення методом встановлення запірних пристроїв на кранах та їх опломбування, - повідомляє прес-служба ЛМР.
  • У міжнародний жіночий день у Львівській філармонії все «Для Вас, жінки…» У міжнародний жіночий день у Львівській філармонії все «Для Вас, жінки…» Львівська філармонія в честь Міжнародного жіночого дня підготувала приємні сюрпризи та несподіванки для відвідувачів, які в цей день навідаються на святковий концерт «Для Вас, жінки…». На свято «Для Вас, жінки» гостей Львова і львівську публіку запрошує Павло Дворський, у виконанні якого прозвучать улюблені українські пісні.
  • Завтра львів`ян запрошують на комедію "За двома зайцями" Завтра львів`ян запрошують на комедію "За двома зайцями" У неділю, 26 лютого, о 18:00 в Першому українському академічному театрі для дітей та юнацтва розпочнеться музична комедія "За двома зайцями". Вартість квитків - 25-35 грн.
  • Львів`ян закликають не зривати та не купувати первоцвіти Львів`ян закликають не зривати та не купувати первоцвіти Управління екології та благоустрою Львівської міської ради закликає мешканців міста не зривати та не купувати весняні первоцвіти, що дозволить значно скоротити попит на ранні букети та збереже життя багатьох рослин, занесених до Червоної Книги, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Сьогодні субспоживачам ТзОВ "Лаура" у Львові відновлять електропостачання Сьогодні субспоживачам ТзОВ "Лаура" у Львові відновлять електропостачання Cьогодні, 24 лютого 2012 року, буде відновлено електропостачання субспоживачів, які отримують електроенергію через електромережі підприємства „Лаура”. Електропостачання 16 субспоживачів буде відновлено, а основний споживач — підприємство „Лаура” — залишиться без електропостачання у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію, - повідомляє відділ корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”.
  • Через борг одного підприємства у Львові відключили світло шістнадцятьом Через борг одного підприємства у Львові відключили світло шістнадцятьом 23 лютого, близько 15.00 у Львові, на вул. Садова, 2а, через борг одного підприємства припинили електропостачання шістнадцятьом іншим. Як медіа-порталу «Твоє місто» повідомили у ПАТ «Львівобленерго», відімкнення здійснили через заборгованість у 19 тис. грн ТзОВ «Лаура». А оскільки від електромереж цього підприємства отримували електроенергію 16 інших установ, - вони також залишились без світла.
  • В Україні визначили порядок планових і позапланових перевірок спрощенців В Україні визначили порядок планових і позапланових перевірок спрощенців Депутати 243 голосами прийняли закон про особливості здійснення перевірок спрощенців. Відповідно до нового документу органи державного нагляду проводитимуть позапланові перевірки дотримання санітарного законодавства, а органи захисту прав споживачів - позапланові перевірки за скаргами споживачів.
  • Від завтра курсуватиме маршрутка Збиранка-Львів Від завтра курсуватиме маршрутка Збиранка-Львів Від завтра, 24 лютого, з центру Львова до Збиранки курсуватимуть автобуси нового маршруту №1003. Маршрут розпочне свою роботу орієнтовно з другої половини дня. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.
  • На Львівщину найчастіше приїжджають росіяни, львів`яни ж їдуть у Болгарію На Львівщину найчастіше приїжджають росіяни, львів`яни ж їдуть у Болгарію ТОП-10 країн, з яких у 2011 році на Львівщину приїхало найбільше туристів, очолює Росія. У рейтингу країн, які найчастіше відвідували львів`яни, лідирує Болгарія. Такі дані оприлюднили у Головному управлінні розвитку туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій ЛОДА на основі Державної статистичної звітності за 2011 рік.
  • Сьогодні у Новояворівську «Леви» зіграють з "Соколом". Вартість квитка - 20 грн Сьогодні у Новояворівську «Леви» зіграють з "Соколом". Вартість квитка - 20 грн Сьогодні, 23 лютого, у рамках 41-го туру регулярної першості Професіональної хокейної ліги України львівські «Леви» на домашній Льодовій Арені у Новояворівську поміряються силами з найтитулованішим вітчизняним клубом київським «Соколом». Вартість квитка на гру - 20 гривень, проїзд автобусом – безкоштовний.
  • У Львові прибирають сніг: в центрі міста зміни в русі транспорту У Львові прибирають сніг: в центрі міста зміни в русі транспорту Зібраний у центральній частині міста сніг скидають у колектор Полтви, що біля пам’ятника А. Міцкевичу. Через це впродовж дня перешийок з боку вул. Коперника до фігури Матері Божої закрито, - повідомляє прес-служба ЛМР.
  • Біля "Арени Львів" у Львові планують збудувати спорткомплекс Біля "Арени Львів" у Львові планують збудувати спорткомплекс У Львові біля стадіону «Арена Львів» планують збудувати спорткомплекс до чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу. Про це повідомив 22 лютого начальник управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода.
  • Сьогодні 69 будинків Львова - без гарячої води та опалення Сьогодні 69 будинків Львова - без гарячої води та опалення Через ремонтні роботи на тепловій мережі по вул Тернопільській сьогодні призупинено подачу опалення та гарячої води у деякі будинки Львова, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Прогноз погоди у м. Львів: вночі "мінус", вдень "плюс" Прогноз погоди у м. Львів: вночі "мінус", вдень "плюс" За інформацією Львівського обласного центру з гідрометеорології, у Львові очікують перепадів температурних показників. Через це на дорогах утворюватиметься ожеледиця, а на дахах бурулі. Вдень пориви південно-західного вітру 17-22 м/с.
  • З Німеччини до Львова приїде 20 тисяч фанів, - ЛМР З Німеччини до Львова приїде 20 тисяч фанів, - ЛМР На матчі за участю збірної Німеччини до Львова приїдуть близько 20 тисяч фанів. Це, враховуючи 12 тисяч квитків від Федерації футболу та фанів без квитків, - розповів директор департаменту «ЄВРО 2012» Олег Засадний.
  • Топ-10 найпопулярніших та найрідкісніших імен Львівщини та України Топ-10 найпопулярніших та найрідкісніших імен Львівщини та України За інформацією головного управління юстиції у Львівській області, найпопулярнішими іменами для дівчаток на Львівщині у 2011 році були Анастасія, Софія, Вікторія, Вероніка, Анна, Марія, Христина, Юлія, Марта, Соломія. Для хлопчиків - Максим, Юрій, Олександр, Денис, Владислав, Роман, Андрій, Богдан, Володимир, Данило.
  • На Євро-2012 у спортивних спорудах України хочуть заборонити курити На Євро-2012 у спортивних спорудах України хочуть заборонити курити Комітет з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму рекомендує парламенту прийняти за основу законопроект про внесення змін до Закону "Про організацію та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні" щодо забезпечення здоров'я уболівальників та спортсменів і створення сприятливої атмосфери для перегляду матчів Євро-2012. Про це повідомили у прес-службі Верховної Ради.
  • Сьогодні частина Львова без гарячої води Сьогодні частина Львова без гарячої води На вулицях Зубрівській, Морозній, Сихівській, Кавалерідзе, Полуботка та Науковій, 57 у Львові гарячої води не буде до 15.00. На вул. Тичини - до 16.00.
  • О 19.00 у Львівській філармонії розпочнеться благодійний концерт «Музика врятує». Вхід - 50-150 грн О 19.00 у Львівській філармонії розпочнеться благодійний концерт «Музика врятує». Вхід - 50-150 грн Сьогодні у Львівській філармонії відбудеться благодійний концерт «Музика врятує» за участю Павла Табакова, Олесі Киричук, скрипаля Олександра Божика, гуртів Zоряна і «Кожному Своє». Початок концерту – о 19.00. Вартість квитків – від 50 до 150 гривень. Усі зібрані кошти підуть на лікування молодої дівчини.
  • Наступного тижня у Львові планують затвердити перелік зупинок для маршруток Наступного тижня у Львові планують затвердити перелік зупинок для маршруток Як поінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, орієнтовно наступного тижня у Львові затвердять перелік зупинок для міжміських та приміських маршрутів. Це питання було обговорено 21 лютого у Львівській обласній державній адміністрації на робочій нараді під головуванням заступника голови ЛОДА Івана Груника.
  • На Lviv Fashion Week приїдуть дизайнери, у яких купує прикраси Lady Gaga На Lviv Fashion Week приїдуть дизайнери, у яких купує прикраси Lady Gaga Родзинкою Lviv Fashion Week осінь/зима 2012, що відбудеться у Львові 28 березня – 1 квітня 2012 року, стануть французькі дизайнери On Aura Tout Vu, у яких купує прикраси Lady Gaga та замовляють костюми для кабаре «Moulin Rouge».
  • Біля львівського аеропорту закрили готель Біля львівського аеропорту закрили готель Львівський готель «Тустань», що був розрахований на 100 осіб та обслуговував екіпажі та пасажирів літаків, закрили.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!