Новини
  • Зізнайся у коханні - отримай обручки, романтичну вечерю та lovestory у подарунок! Зізнайся у коханні - отримай обручки, романтичну вечерю та lovestory у подарунок! Ювелірний бутік «Колекція», Холдинг Емоцій «!ФЕСТ»та медіа-портал «Твоє місто» оголошують безпрецедентну романтичну акцію: зізнайтесь своїй другій половинці у коханні та отримайте ексклюзивні обручки з діамантами у подарунок!
  • Українцям встановлюватимуть лічильники в кредит Українцям встановлюватимуть лічильники в кредит У рамках реформи Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ планує встановити теплові лічильники в кожній квартирі. Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявив профільний міністр Анатолій Близнюк. Натомість, як пояснив посадовець, громадяни платитимуть державі протягом 18 місяців гроші в рахунок погашення боргу за установку таких лічильників.
  • На свята проблем з квитками на потяг не буде – Азаров (оновлено) На свята проблем з квитками на потяг не буде – Азаров (оновлено) Прем’єр-міністр України Микола Азаров розпорядився, щоб на новорічно-різдвяні свята на найбільш популярних маршрутах курсували додаткові потяги. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України. Відслідковуватиме тему і перевірятиме реалізацію намірів прем`єр-міністра "Твоє місто".
  • Квитки на «Євро-2012» коштуватимуть 30-120 євро Квитки на «Євро-2012» коштуватимуть 30-120 євро Квитки на фінальну частину Євро-2012 року будуть, як завжди, поширюватися в трьох цінових категоріях. Найдешевший квиток на матч групового етапу обійдеться вболівальнику в 30 євро.
  • Під час Євро-2012 у Львові гратимуть збірні Німеччини, Данії та Португалії Під час Євро-2012 у Львові гратимуть збірні Німеччини, Данії та Португалії Щойно у Національному палаці "Україна" в Києві закінчилось жеребкування команд, які вийшли до фінальної стадії Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
  • Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 3-4 грудня 2011 Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 3-4 грудня 2011 Портал "Твоє місто" започатковує нову рубрику - відеоанонси. Так, 3 - 4 грудня у Львові ви зможете відвідати нічні екскурсії Личаківським цвинтарем, насолодитись музикою джаз-виконавиці Кейко Матсуі, "відірватись" під нові хіти гурту O.Torvald, а також познайомитись із брутальними мужчинами на "КБМ фесті". Детальніше про ці та інші події дивіться в анонсі "Твого міста".
  • Матчі Євро-2012 транслюватимуть три телеканали Матчі Євро-2012 транслюватимуть три телеканали Транслювати матчі Євро-2012 в Україні будуть три телеканали: «Україна», спортивний канал «Футбол» і «Перший національний». Про це повідомив на прес-конференції генеральний директор «Медіа Групи Україні» Федір Огарков.
  • За новим урядовим законопроектом соцдопомогу при народженні дитини можуть втратити до 80% українців
За новим урядовим законопроектом соцдопомогу при народженні дитини можуть втратити до 80% українців У Верховній Раді зареєстровано законопроект, який змінює порядок нарахування виплат при народженні дитини. Наразі за народження першої дитини українська родину отримує близько 27 тисяч гривень, за другу - 54 і третю - 109,
  • Через приїзд Азарова у Львові вимкнули частину світлофорів Через приїзд Азарова у Львові вимкнули частину світлофорів Сьогодні, 2 грудня, у Львові з робочою поїздкою перебуватиме прем’єр-міністр України Микола Азаров. У зв’язку з цим керівництво управління ДАІ у Львівській області закликає водіїв усіх транспортних засобів бути особливо уважними на дорогах, надавати перевагу у русі автомобілям зі звуковими сигналами та проблисковими маячками та реагувати на вимоги регулювальників ДАІ: у місті не працює частина світлофорів.
  • Янукович ветував закон про оподаткування квартир, балконів і лоджій
Янукович ветував закон про оподаткування квартир, балконів і лоджій Президент України Віктор Янукович ухвалив рішення ветувати Закон №3692-VІ «Про внесення змін до статті 6 Житлового кодексу Української РСР щодо визначення житлової та загальної площ об’єкта житлової нерухомості». Про це повідомляє його прес-служба.
  • Кабмін хоче заощадити на допомозі при пологах Кабмін хоче заощадити на допомозі при пологах Кабінет міністрів зареєстрував у Верховній раді законопроект, який змінює порядок виплат соціальної допомоги матерям при вагітності та пологах. Як повідомляє газета "Коммерсантъ-Украина", документ розроблений Міністерством соціальної політики.
  • Переможцем конкурсу «Твоє місто восени» став Володимир Кривецький Переможцем конкурсу «Твоє місто восени» став Володимир Кривецький Медіа-портал "Твоє місто" оголошує фотоконкурс «Твоє місто восени» завершеним. Переможцем став Володимир Кривецький.
  • Малята, яких годують грудним молоком, не страждають від зайвої ваги
Малята, яких годують грудним молоком, не страждають від зайвої ваги Вчені вважають, що діти, які годуються молоком матері, рідше страждають від зайвої ваги, коли підростають, саме тому, що вони повільніше набирають вагу в перший рік життя.
  • Сьогодні львів`яни можуть задати запитання начальникові управління транспорту ЛМР
Сьогодні львів`яни можуть задати запитання начальникові управління транспорту ЛМР Сьогодні, 1 грудня, з 13.00 до 14.30 год на Zaxid.net пройде чат-конференція начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Миколи Жука. Тема розмови - транспортна реформа у Львові, зокрема впровадження з нового року нової маршрутної мережі.
  • «Львівгаз» відкрив інформаційний центр для споживачів «Львівгаз» відкрив інформаційний центр для споживачів ПАТ «Львівгаз» відкрив інформаційний центр на вулиці Дорошенка, де можна отримати фахові консультації та роз’яснення з питань газопостачання.
  • На свята призначили додатковий потяг Донецьк-Львів
На свята призначили додатковий потяг Донецьк-Львів Донецька залізниця призначила додатковий поїзд №569/570 Донецьк - Львів, який курсуватиме по парних днях у період із 24 грудня 2011 року по 10 січня 2012 року.
  • Коньяк подорожчає: за півлітра треба буде заплатити на 3 грн більше
Коньяк подорожчає: за півлітра треба буде заплатити на 3 грн більше Відповідно до Податкового кодексу України, з 1 січня 2012 року ставка акцизного збору на коньяк підвищиться до 27 грн. за 1 л 100%-го спирту. За оцінками галузевих експертів, через це мінімальні роздрібні ціни на коньяк зростуть.
  • Квитки на концерти в Україні можуть подорожчати вдвічі
Квитки на концерти в Україні можуть подорожчати вдвічі Прийняття змін до закону про гастрольну діяльність фактично означатиме, що Кабмін вводить монополію держави у сфері культури. Про це заявила глава комітету Верховної Ради з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Наталія Королевська під час засідання, присвяченого обговоренню відповідного законопроекту.
  • 6 грудня в Україні розпочнеться справжня зима - мінус 10 градусів і сніг 6 грудня в Україні розпочнеться справжня зима - мінус 10 градусів і сніг Синоптики прогнозують, що 6 грудня в Україні розпочнеться справжня зима. За їхніми підрахунками, з 6 по 10 грудня в західних, центральних і північних областях очікується мокрий сніг, а температура може знизитися до -6 ...- 10 морозу.
  • До 8-ї лікарні знову курсує автобус
До 8-ї лікарні знову курсує автобус Із 29 листопада у місті відновив роботу автобусний маршрут №60. Щоправда, на маршруті курсує 1 автобус зі сполученням пл.Петрушевича – 8-ма лікарня, що на вул.Навроцького. Інтервал руху – 30 хв, - повідомив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрій Білоус.
  • На вулиці Зеленій аварія на магістральному водогоні. Вода з`явиться о 18.00
На вулиці Зеленій аварія на магістральному водогоні. Вода з`явиться о 18.00 У зв’язку з ліквідацією аварії на магістральному водогоні на вул. Зеленій, 61 сьогодні, 30 листопада, з 10 до 18 години припинено подачу води у центральну частину міста.
  • Квитки на другий матч на "Арена Львів" надійдуть у продаж 3 грудня
Квитки на другий матч на "Арена Львів" надійдуть у продаж 3 грудня Квитки на поєдинок "Карпат" проти «Динамо» на «Арені Львів», що розпочнеться 10 грудня о 15:00, можна купити вже з суботи, 3 грудня.
  • Завтра Польща почне видавати українцям "шопінг-візи" Завтра Польща почне видавати українцям "шопінг-візи" З 1 грудня генконсульство Польщі у Львові почне видавати жителям 5-и західних областей України так звані шопінг-візи на 7 днів. Про це на прес-конференції у вівторок повідомив генконсул Польщі у Львові Ярослав Дрозд.
  • Завтра частина Франківського району Львові буде без води  Завтра частина Франківського району Львові буде без води 30 листопада на вулиці Чупринки підключатимуть новий водогін. Через це завтра з 10.00 до 22.00 буде обмежено водопостачання Франківського району міста. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Відтепер закордонні паспорти видаватимуть у міграційній службі
Відтепер закордонні паспорти видаватимуть у міграційній службі Відтепер закордонні паспорти видаватимуть у міграційній службі. Кабінет міністрів передав Державній міграційній службі функції оформлення і видачі закордонних паспортів громадянам України. Відповідна постанова Кабміну «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Кабінету міністрів України» від 23 листопада, розміщена на Урядовому порталі.
  • Мобільний зв`язок не подорожчає - НКРЗ Мобільний зв`язок не подорожчає - НКРЗ У Нацкомісії з питань регулювання зв'язку (НКРЗ) вирішили, що ставки доступу на мережі операторів мобільного зв'язку наступного року не знизяться, пише "Комерсант-Україна" у публікації "НКРЗ тримає рівень".
  • 10 грудня у Львові запрацює Різдвяний ярмарок 10 грудня у Львові запрацює Різдвяний ярмарок 10 грудня у Львові втретє відкриють Різдвяний ярмарок на площі Ринок та проспекті Свободи, повідомляє прес-служба Львівської міськради.
  • Бізнесу дозволять трохи зекономити на копіях документів
Бізнесу дозволять трохи зекономити на копіях документів В Україні планують відмінити нотаріальне посвідчення копій документів для здійснення господарської діяльності. Відповідний законопроект розроблено Мінекономрозвитком та розіслано на погодження до міністерств
  • Комуналка може подорожчати на 30% Комуналка може подорожчати на 30% Віце-прем'єр Сергій Тігіпко упевнений, що якщо ціна на російський газ не буде переглянута, комунальні платежі виростуть на 32–33%.
  • Кабмін дозволив українцям не працювати 1-3 і 7-9 січня Кабмін дозволив українцям не працювати 1-3 і 7-9 січня В уряді визначили, що українці не працюватимуть на новорічні та різдвяні свята 1-3 і 7-9 січня 2011 року. При цьому 4-6 січня будуть робочими днями. Про це сьогодні, 30 листопада, повідомив керівник прес-служби Міністерства праці та соціальної політики України Михайло Кухар.
  • СБУ буде ретельніше фільтрувати коментарі на сайтах і записи в блогах СБУ буде ретельніше фільтрувати коментарі на сайтах і записи в блогах Президент Віктор Янукович пропонує створити в структурі Служби безпеки України підрозділ контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки. Відповідний законопроект Президент зареєстрував у середу у Верховній Раді.
  • Українці можуть їздити в Боснію та Герцеговину без віз Українці можуть їздити в Боснію та Герцеговину без віз 27 листопада набрала чинності угода між Кабінетом Міністрів України та Радою міністрів Боснії і Герцеговини про безвізовий режим між країнами.
  • Через 5 днів визначать переможця фотоконкурсу "Твоє місто восени" Через 5 днів визначать переможця фотоконкурсу "Твоє місто восени" 30 листопада буде оголошено переможця фотоконкурсу "Твоє місто восени", який отримає приз смартфон Nokia C5-03 Graphite Black.
  • Сьогодні Залізничний та Шевченківський райони Львова будуть без води Сьогодні Залізничний та Шевченківський райони Львова будуть без води Сьогодні, 25 листопада, на вулиці Бортнянського у Львові проводитимуть переврізки новозбудованого водопроводу. У зв’язку з цим протягом дня буде припинено подачу води в Залізничний та Шевченківський райони міста,
  • На початку грудня у Львові діятимуть нічні екскурсії (план заходів) На початку грудня у Львові діятимуть нічні екскурсії (план заходів) Із 2 до 4 грудня у Львові в рамках проекту «Нічний Львів» передбачено 30 нічних екскурсій у музеях та галереях, окремі екскурсійні маршрути, а також нічні вистави у театрах міста, - повідомляє прес-служба ЛМР.
  • Головну ялинку Львова планують відкрити у день Святого Миколая Головну ялинку Львова планують відкрити у день Святого Миколая Цього року головну ялинку міста, як і завжди, планують відкрити 19 грудня. Як повідомляє прес-служба Львівської міської раді, зараз триває пошук дерева, що прикрашатиме місто на різдвяні свята. На встановлення ялинки цьогоріч у бюджету міста передбачено 99 тис гривень.
  • У суботу у Львові буде обмежено проведення розважальних заходів У суботу у Львові буде обмежено проведення розважальних заходів 26 листопада в Україні оголошено Днем пам’яті жертв голодоморів. У цей день будуть проведені поминальні заходи. Міський голова Львова Андрій Садовий також закликає всіх вшанувати загиблих молитвою. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради
  • Як українці відпочиватимуть на новорічні свята, стане відомо 28 листопада Як українці відпочиватимуть на новорічні свята, стане відомо 28 листопада У Кабміні пообіцяли визначитися з перенесенням вихідних на новорічні свята 2012 року 28 листопада. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко.
  • Українці зможуть перебувати у Словаччині без віз до 90 днів Українці зможуть перебувати у Словаччині без віз до 90 днів Президент України Віктор Янукович затвердив Угоду між Україною та Словацькою Республікою про внесення змін до угоди про місцевий прикордонний рух. Відповідний указ є на офіційному сайті.
  • Українці зможуть отримати додаткові вихідні під час «Євро-2012» Українці зможуть отримати додаткові вихідні під час «Євро-2012» Про це сказав віце-прем’єр-міністр Сергій Тігіпко, відповідаючи на запитання, чи ухвалена постанова про перенесення робочих днів у 2012 році на сьогоднішньому засіданні уряду.
  • Новорічна ялинка цього року обійдеться українцям мінімум у 100 гривень Новорічна ялинка цього року обійдеться українцям мінімум у 100 гривень Новорічна ялинка цього року обійдеться українцям мінімум у 100 гривень Про це заявив голова Держагенства лісових ресурсів Віктор Сівець.
  • З 27 листопада українці їздитимуть до Боснії і Герцеговини  без віз З 27 листопада українці їздитимуть до Боснії і Герцеговини без віз 27 листопада набирає чинності угода між Кабінетом Міністрів України та Радою міністрів Боснії і Герцеговини про умови взаємних поїздок громадян. Про це повідомив на брифінгу речник МЗС Олександр Дикусаров.
  • Wizzair відновить польоти зі Львова у березні 2012 року Wizzair відновить польоти зі Львова у березні 2012 року Перша українська лоукост-авіакомпанія Wizz air Україна оголосила сьогодні про відновлення перельотів з міжнародного аеропорту Львова у зв'язку із закінченням ремонту злітно-посадкової смуги.
  • До кінця тижня на Стрийській здадуть перших 200 метрів велодоріжки До кінця тижня на Стрийській здадуть перших 200 метрів велодоріжки На вулиці Стрийській розпочалось будівництво велодоріжки, що стане ланкою Південної веломагістралі. Про це повідомляє прес-служба ЛМР. Як повідомив радник міського голови з питань велоінфраструктури Олег Шмід, до кінця тижня першу чергу велодоріжки на вул Стрийській буде завершено.
  • У цьому році "Вихідні у Львові за півціни" заплановано на 16-18 грудня У цьому році "Вихідні у Львові за півціни" заплановано на 16-18 грудня Вже третій рік поспіль у нашому місті відбудеться акція "Вихідні у Львові за півціни". З 16 по 18 грудня на туристів чекає велика кількість цікавих подій та знижок.
  • 20 грудня обіцяють здати в експлуатацію першу чергу львівського авіатерміналу 20 грудня обіцяють здати в експлуатацію першу чергу львівського авіатерміналу За 200 днів до Євро-2012 готовність нового терміналу сягає близько 80%. Про це Інформаційний центр «Україна-2012» повідомили в Львівській дирекції з будівництва обєктів до Євро. На сьогодні в терміналі встановлені всі аеромости, змонтовані ліфти та ескалатори.
  • Cьогодні частина Львова не матиме води
  • Садочок на Зубрівській у Львові запрацює наступного року Садочок на Зубрівській у Львові запрацює наступного року У січні розпочнуться ремонтні роботи в приміщенні дитячого садка на вулиці Зубрівській, 9, де раніше функціонувала Сихівська райадміністрація. Відтак вже влітку у садок можна буде набирати дошкільнят, повідомила в. о. начальника управління освіти Катерина Гороховська під час засідання виконавчого комітету.
  • У відпустку взимку полетять тільки 2% українців, 60% поїдуть поїздами У відпустку взимку полетять тільки 2% українців, 60% поїдуть поїздами Цієї зими на заході України планують відпочивати 31,5% українців, на гірськолижних курортах Карпат — 45,7%, в Криму — 32,0%, в інших місцях України — 41,5%. Серед інших місць відпочинку учасники анкетування в переважній більшості вказали Київ. Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці» за результатами маркетингового дослідження, в якому взяли участь 10105 респондентів.
  • Пожежники і СЕС не зможуть зупиняти роботу підприємств або закривати їх Пожежники і СЕС не зможуть зупиняти роботу підприємств або закривати їх Пожежники і СЕС вже в найближчому майбутньому не зможуть зупиняти роботу підприємств або закривати їх, обіцяють в адміністрації глави держави. Відповідний законопроект має намір внести до парламенту президент України Віктор Янукович, повідомив радник президента, керівник Головного управління з питань судоустрою АП Андрій Портнов.
  • В Україні збираються повністю заборонити куріння в кафе
В Україні збираються повністю заборонити куріння в кафе Українцям можуть повністю заборонити курити в кафе і ресторанах. Відповідний законопроект був зареєстрований у парламенті 17 листопада в Міжнародний день відмови від куріння.
  • У Львові з’явиться громадська пральня: 9 кг одягу пратимуть за одну годину і за 75 грн (ФОТО)
У Львові з’явиться громадська пральня: 9 кг одягу пратимуть за одну годину і за 75 грн (ФОТО) Завтра, 18 листопада, у Львові за адресою вул. В. Великого, 117 відбудеться відкриття салону «Бульбашки» – першої пральні сучасного типу в Україні
  • Через борги держустанови Львів може залишитись без води Через борги держустанови Львів може залишитись без води У Львові є ризик відключення від електропостачання трьох насосних станцій. Про це 16 листопада повідомила прес-секретар ЛМКП «Львівводоканал» Уляна Горбата.
  • Платежі за воду і тепло будуть надходити на спецрахунки Платежі за воду і тепло будуть надходити на спецрахунки Платежі за надання послуг з питного водопостачання та за використану теплову енергію будуть надходити на поточні рахунки зі спеціальним режимом використання. За закон про внесення змін до деяких законів України щодо розрахунків за природний газ та електричну енергію, у вівторок проголосували 262 народних депутата з 283 зареєстрованих.
  • На "Арені Львів" відбувся перший матч (фото, відео) На "Арені Львів" відбувся перший матч (фото, відео) У вівторок, 15 листопада, на львівській євроарені відбувся товариський матч між національними збірними України та Австрії. Із рахунком 2:1 перемогли українці. Що відбувалось поза грою та до гри дивіться у фото- та відеозвіті медіа-порталу " "Твоє місто".
  • З 1 грудня  на Сихові у Львові діятиме ковзанка З 1 грудня на Сихові у Львові діятиме ковзанка Кататись на ковзанах можна буде і на Сихові: поблизу одного з супермаркетів відкривають ковзанку, таку як на площі Ринок.
  • Укрзалізниця продаватиме залізничні квитки через автомати Укрзалізниця продаватиме залізничні квитки через автомати У 2012-2013 роках «Укрзалізниця» планує на 90% ввести систему автоматизованого продажу залізничних квитків. Про це повідомив на прес-конференції у вівторок генеральний директор «Укрзалізниці» Володимир Козак.
  • Ковзанка на площі Ринок у Львові запрацює 1 грудня Ковзанка на площі Ринок у Львові запрацює 1 грудня У Львові на площі Ринок монтують головну ковзанку міста. Монтаж конструкцій розпочався 14 листопада і триватиме до кінця місяця.
  • В Україні можуть зникнути інтернет-аптеки
В Україні можуть зникнути інтернет-аптеки Кабінет міністрів України запропонував закрити інтернет-аптеки. Відповідний законопроект був зареєстрований у Верховній Раді наприкінці минулого тижня.
  • Уряд хоче запровадити паски безпеки в автобусах Уряд хоче запровадити паски безпеки в автобусах Міністерство інфраструктури прогнозує введення обов`язкового використання ременів безпеки при міжміських автобусних перевезеннях в 2012 році. Про це сказав директор департаменту безпеки міністерства Юрій Гержод.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!