13 пухнастих вихованців ЛКП Лев шукають затишну домівку і господаря

6689 0
Прилаштовуються в родини 9 собак і чотири кішки.
фото: Ірина Шелест

фото: Ірина Шелест

Чергові чотирилапі вихованці ЛЕП «Лев» шукають домівку. Серед них – 10 собак: гарних, розумних та веселих, і три кішки-муркотунки. Про це повідомили в ЛКП «Лев».

Тварини можуть перебувати на підприємстві протягом 15 днів. Якщо за цей час їх не прилаштовують, то випускають на місце відлову. ЛКП «Лев» розташоване на вул. Промисловій, 56 та працює щоденно з 8 до 20 години, а комунальна ветеринарна клініка при ЛКП – цілодобово. Вона надає платні послуги.

Молода та активна собачка Ванілька. Потрібен господарі, який буде дотримуватись рекомендацій кінолога з ЛКП. Собака стане чудовою охоронницею та мудрим другом.

Маруся – лагідна і зворушлива муркотунка з проникливими зеленими очима.

Касян – молодий метис хаскі. Має спокійний характер. Гарно гуляє на повідку, любить довгі прогулянки.

Адан – молодий, приблизно однорічний песик-красень. Пильний, гавкучий супер-охоронець та друг.

Ара – молода собака з цікавим окрасом і неповторними вушками. Добре гуляє на повідку, лагідна добрячка, яка може жити в квартирі.

Генрі – молодий собачка з проникливим поглядом, потрапив до ЛКП в нашийнику. Можливо, хтось упізнає, чий це собачка, оскільки він помітно сумує. За характером собачка-добряга, любить, щоб його гладили, більше компаньйон, аніж охоронець.

Собачка Герда – виважена, соціальна, добре гуляє на повідку, потребує проживання у квартирі.

Еліза – молода собачка невеликого розміру, може проживати в квартирі, добре піддається навчанню та гарно гуляє на повідку.

Цю кицю звати Киця. Ніжна, розумна, слухняна.

Ларі – молодий собачка, соціалізований, дружній до інших собак, компанійський. Стане чудовим другом та охоронцем, може проживати в квартирі.

Мальвіна – кудлата біленька красуня з рудим хвостиком та маскою. Спокійна та чемна, заворожує з першого погляду.

Сірка – собачка віком близько 1 року, що потрапила в ЛКП після ДТП з двома переламаними лапками. Ветеринари зробили усе, аби вона знову могла бігати на усіх чотирьох. Сірка може проживати в квартирі з хорошими господарями.

Муся – абсолютно ручна муркотунка яскравого та незвичного окрасу, просто красуня

Фото Ірини Шелест


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!