264 проти 214. Хто лідирує на виборах президента у США

2442 0
У відсотковому співвідношенні відрив між головними опонентами становить майже 2,5%.
фото: уп

фото: уп

Представник Демократичної партії на виборах президента Сполучених штатів Америки Джозеф Байден обходить свого найближчого опонента, чинного очільника країни Дональда Трампа. Про це свідчать дані, опубліковані The Associated Press.

Станом на ранок сьогодні, 5 листопада, їхні результати – 264 проти 214 голосів, відповідно. Так, Джо Байдену залишилося набрати всього шість голосів для перемоги на виборах президента США.

У відсотковому співвідношенні різниця становить майже 2,5% (50,4% у Байдена, 48% – у Трампа). Зокрема, демократ впевнено лідирує у Арізоні, Вісконсині, Мічигані, також перемагає в штаті Невада, а представник Республіканської партії веде у Техасі, Огайо, Флориді та Айові.

Загалом Байден випереджає Трампа майже на 3,5 мільйони голосів.

Окрім цього, повідомляє Politico, після обробки 99% бюлетенів Джо Байден набирає 50,5% голосів, а Дональд Трамп – 48%. Також CNN пише, що у першого 50,4%, а в другого – 48%.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!