6 вистав «Золотого лева», які покажуть до кінця тижня

2190 0
Цього року у Львові Міжнародний театральний фестиваль «Золотий лев-2014» відзначає 25-річчя. Триватиме він до 5 жовтня, і проходить під гаслом «Схід і Захід разом!». Половина коштів від вартості квитків буде перерахована на підтримку української армії. А у програмі фестивалю – вистави як львівських акторів, так у театральних труп зі Сходу.
Фото: cultprostir.com.ua

Фото: cultprostir.com.ua

Tvoemisto.tv пропонує 6 вистав, які можна переглянути цього тижня на фестивалі «Золотий лев».

1. Вистава «Сон» Луганського академічного обласного театру ляльок. Театр ім. Л.Курбаса (вул. Л.Курбаса, 3). 3 жовтня, п’ятниця. 17:00 та 20:00.

2. Вистава «Кольори» Луганського академічного обласного російського драматичного театру. Перший український театр для дітей та юнацтва (вул. Гнатюка, 11). 3 жовтня, п’ятниця. 18:00.

3. Вистава «Дзяди» театру «Ч» (Мінськ, Білорусія). Перший український театр для дітей та юнацтва (вул. Гнатюка, 11). 4 жовтня, субота, 17:00.

4. Вистава «Назар Стодоля» Т. Шевченка Національного академічного українського драматичного театру ім. М. Заньковецької. Театр ім. М.Заньковецької (вул. Л.Українки, 1). 4 жовтня, субота, 18:00.

5. Моновистава «Річард після Річарда» за історичною хронікою Вільяма Шекспіра «Річард III» Театру у кошику. Театр «Воскресіння» (пл. ген. Григоренка, 5). 5 жовтня, неділя, 17:00.

6. Вистава «Квітка Будяк» Національного академічного драматичного театру ім. І. Франка (Київ, Україна). Театр ім. М.Заньковецької (вул. Л. Українки, 1). 5 жовтня, неділя, 19:00.

Квитки на вистави «Золотого лева» коштують від 50 до 150 грн. Половина коштів від вартості квитків буде перерахована на підтримку армії. Квитки можна придбати в касі театру «Воскресіння», а також в касах театрів, в яких відбуватимуться вистави.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!