Політична реклама

Андрухович і "Карбідо" покажуть сьогодні у Львові медіа-виставу

1199 0
«Абсент» є останньою частиною музично-поетичної трилогії польського гурту Кarbido і українського письменника Юрія Андруховича. Ідея «Абсенту» — у створенні за мотивами роману «Перверзія» синтетичної лірико-музичної програми (голос поета, тексти, музика), підсиленої та доповненої візуалізацією (відео-арт у найрізноманітніших формах та проявах).

Медіа-вистава «Абсент» поєднала в собі експериментальну і традиційну музику, іронічні й глибо ліричні тексти та різножанрове відео, являючи при цьому цільний органічний твір. Її прем’єра відбулася 18 грудня минулого року в Київський консерваторії і стала для України однією з найважливіших мистецьких подій року.

У Львові медіа-вистава «Абсент» відбудеться 31 травня у затишному приміщенні Першого українського театру для дітей та юнацтва (вул. Гнатюка, 11), початок о 19:30.

Квитки в продажу в українському магазині «Наш Формат» (вул. Братів Рогатинців, 24.). Тел.: (097) 178 84 89.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!