Анкети зареєстрованих до львівських садків дітей не видалятимуть

1848 0
Вчора, 2 січня, міський портал реєстрації малюків у садки працював із перебоями.
ілюстративне фото: demura.tv

ілюстративне фото: demura.tv

Вчора, 2 січня, соцмережами ширилася інформація про те, що анкети дітлахів у львівські ДНЗ, зареєстровані після дев’ятої години, реєструватися в системі не будуть. Проте ця інформація не відповідає дійсності, повідомляє Дивись.info.

Так, Наталія Клочко, головна спеціалістка сектору оцінювання якості освіти управління освіти департаменту гуманітарної політики ЛМР, повідомила, що сайт реєстрації дітей у дошкільні навчальні закладіи Львова працював із перебоями через велике навантаження.

Читайте також: У Львові змінили правила зарахування дітей до садочків. Деталі

«Перебої сталися тільки через те, що сервер не витримав. Все, що потрібно було зробити управлінню освіти, ми виконали. Тож коли людей на сайті стало менше, він відновив свою роботу і батьки могли реєструвати дітей. Тих батьків, які зверталися у ЦНАПи, ми реєстрували без проблем», – сказала вона.

За її словами, інформація про те, що деякі анкети будуть видалені із системи, не відповідає дійсності.

Читайте також: У львівському садочку відкриють групу для дітей, які не сприймають глютен та лактозу

«Звідкись з’явилася інформація, що анкети, які були подані після дев’ятої години, будуть видалені. Вона не відповідає дійсності – управління освіти не подавало такої інформації. Ніхто нічиї заявки видаляти не буде», – пояснила спеціалістка управління освіти.

Нагадаємо, 2 січня стартувала реєстрація в дитячі садки Львова дітей, народжених минулого року.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!