Автобус №47а курсуватиме до Рясного

15675 0
Кількість автобусів на маршруті планують збільшити до 20-ти.
Фото: АТП-1

Фото: АТП-1

У Львові змінять схему руху автобуса №47а, який нині курсує від проспекту Червоної Калини до площі Різні. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив в. о. керівника управління транспорту ЛМР Олег Партика. Частину зміненої схеми погодили на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 12 квітня. Ще два етапи змін виноситимуть на наступних засіданнях.

Читайте також: Коли приватні перевізники Львова куплять нові автобуси

Автобус №47а сполучатиме проспект Червоної Калини з мікрорайоном Рясне. На нинішньому засіданні його маршрут продовжили до вулиці Варшавської, потім продовжать до заправки на вулиці Шевченка та безпосередньо до Рясного. Автобус курсуватиме через проспект Чорновола, вулиці Варшавську, Тунельну та Шевченка. За словами Олега Партики, таке рішення ухвалюють, аби не запускати на маршрут №50 автобуси великого класу. Автобус №47а курсуватиме за старою схемою, допоки не погодять усі три етапи змін у маршруті.

Читайте також: Усі нові автобуси МАЗ та Електрон планують обладнати Wi-Fi

Додамо, що на маршруті їздить 13 автобусів великого класу МАЗ та Електрон. Після погодження всієї схеми тут має курсувати близько 20 автобусів. Раніше ці автобуси сполучали Сихів та станцію «Підзамче», однак із січня кінцеву зупинку повернули на площу Різні.

Вікторія Ейсмунт

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!