Білорусь анонсувала спільні військові навчання ППО із росією

1224 0
За їхніми словами, метою навчань є підвищення злагодженості з'єднань та військових частин під час виконання завдань.
БІЛОРУСЬКІ СОЛДАТИ. ФОТО З TELEGRAM МІНОБОРОНИ БІЛОРУСІ

БІЛОРУСЬКІ СОЛДАТИ. ФОТО З TELEGRAM МІНОБОРОНИ БІЛОРУСІ

Військово-повітряні та сили ППО білорусі проведуть у серпні військові навчання, у тому числі на полігоні в росії. Про це передає Українська правда. 

Оперативно-тактичні навчання ВПС та військ ППО з бойовою стріляниною пройдуть у білорусі та на території 185-го центру бойової підготовки повітряно-космічних сил рф. У прес-службі повідомляють, що у навчаннях братиме участь особовий склад, військова та спецтехніка від авіаційних частин, військ ППО та радіотехнічних військ, а також бойові формування військової академії білорусі. 

Читайте також: Для удару по Вінниччині росіяни використали найновіші ракети «Кинджал». Що про них відомо

За їхніми словами, метою навчань є підвищення злагодженості з'єднань та військових частин під час виконання завдань.

«Захід бойової підготовки пройде у два етапи: з 9 по 11 серпня – у районах проведення навчання на території республіки білорусь; з 22 по 25 серпня – у межах території та повітряного простору полігону ашулук (астраханська область рф – ред)», – зауважують у білорусі. 

Нагадаємо, за останні 30 днів російсько-окупаційним військам не вдалося досягти значних воєнних успіхів на сході України, за винятком Бахмутського напрямку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!