Чи зросте вартість проїзду в маршрутках Львова

5988 0
У Львівській області планують підвищити вартість проїзду на міжміських маршрутах. В управлінні транспорту та зв’язку ЛМР прокоментували, чи варто очікувати подорожчання проїзду і у Львові.
фото: tsn.ua

фото: tsn.ua

Нещодавно перевізники, які працюють на міжміських та позаміських сполученнях в межах Львівської області, повідомили, що з 10-го січня вартість проїзду зросте на 30-40%.

Як прокоментував для Tvoemisto.tv Віктор Щир, начальник управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради, це стосується лише міжміських та позаміських маршрутів. Питання про підвищення вартості проїзду в громадському транспорті Львова зараз не стоїть.

Читайте також: Скільки коштуватиме проїзд після запровадження е-квитка у Львові.

Додамо, на початку наступного року у Львові відбуватиметься конкурс на перевезення пасажирів на 46-ти маршрутах. Тим часом, до обрання нових перевізників управління транспорту й зв’язку продовжило договори з наявними до березня 2017-го року. Це пояснили необхідністю уникнути транспортного колапсу. Як додав Віктор Щир, конкурс перевізників стартує у січні 2017-го року. Завершити його планують наприкінці лютого. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!