Що у Львові завершують та починають будувати в 2019 році. Адреси, ціни, акції

16702 0
Пропозиції житлового ринку 2019 від забудовників – в огляді Tvoemisto.tv та одного з найбільших сайтів нерухомості «Енциклопедія новобудов».

З кінця року забудовники та девелопери оголосили про свої нові плани на наступний рік. Частина комплексів якраз завершено, частину планується завершити найближчим часом і водночас розпочинаються нові будівництва.

«До нових відносимо як ті, що починаються фактично "з нуля", так і відкриття нових черг або секцій в існуючих ЖК. Чим це цікаво для людей, які розглядають можливість купівлі квартири? Тут одразу дві складові. Перше -  ціни початку будівництва чи продажів є вигідними для покупця. Друге – на завершення будівництва є можливість придбати готову квартиру і не чекати, або ж навіть скористатися акційними пропозиціями забудовника. В себе на сайті ми постійно оновлюємо всі пропозиції забудовників, і в цьому огляді якраз представлено частину з таких привабливих пропозицій і планів», – говорить керівник та співзасновник сайту-каталогу нерухомості «Енциклопедія Новобудов» Денис Шульга.

Старт продажів в новій ІІІ секції ЖК OBRIY2 від Lev Development 

1 лютого стартує продаж нових квартир в третій секції житлового комплексу OBRIY2 по вул. Малоголосківській від компанії Lev Development.

«До "родзинки" OBRIY'ю – панорами на Високий Замок та затишного барбекю-парку – в OBRIY2  додалися нові складові, які роблять житловий комплекс ще більш орієнтованим на інтереси майбутніх мешканців. При цьому ми не відмовляємося від своєї практики встановлювати на початку продажів ціни початку будівництва – фактично це найвигідніша пропозиція по часу для купівлі квартири», – кажуть в компанії.

Серед особливостей – Baby Club з кваліфікованими педагогами, лоббі в холі будинку – простір з Wi-fi, музичним фоном і м'якими меблями, та панорамні вікна, які забезпечують ефектний інтер’єр, хороше природне освітлення і вид на ліс з північної та Високий Замок з південної сторони.

Локація. Вул. Малоголосківська (верх проспекту Чорновола).

Площі. Від 33 до 68 кв. м.

Ціни. від 13 900 грн/кв. м.

Планована здача в експлуатацію – IV квартал 2020 р.

Зарезервувати квартиру до початку продажів і навіть замовити трансфер на місце будівництва можна на сайті новобудови  та у відділах продажу: м. Львів, вул. Грушевського, 11, (097) 202 22 00.

Новий ЖК Avalon Holiday. Локація чистого повітря.

Наприкінці грудня компанія Avalon Inc. презентувала початок нового житлового комплексу в районі вулиці Стрийської.

«Унікальний проект, світлі фасади та стриманий декор, оздоблення з натурального дерева та низька поверховість будинків формують основу архітектурної концепції ЖК Avalon Holiday», – розповідає про проект головний дизайнер компанії Avalon Inc. та керівник Vatmanstudio Сергій Міль.

У ЖК Avalon Holiday передбачили облаштовані доріжки для прогулянок, зону для приготування барбекю, спортивні та дитячі майданчики, лаунж-зону та альтанки біля озера. Для автомобілів відведено окремі спеціальні облаштовані місця. Усі елементи будуть об’єднані стильним ландшафтним дизайном з озелененням, освітленням території та оригінального поєднання матеріалів.

Локація: вул. Героїв Майдану – вул. Проектована.

Площі квартир: від 32,45 до 58,27 кв. м. (планування усіх квартир передбачає об'єднану кухню-студію та одну або дві спальні).

Ціна: від 14 900 грн/ за кв. м.

Деталі проекту – на сайті компанії.

Grand Village - місто в місті. Комфорт ховається в деталях

Знижка до 100 000 грн актуальна до кінця січня на квартири в новому житловому комплексі Grand Village, що спроектовано за інноваційною концепцією «місто у місті». Це передовсім простір сучасного стилю, якості та затишку житла, центральна ідея якого комфорт і турбота про людину і сім’ю.

На власній закритій території кварталу мешканці отримають весь доступ до послуг та продукції, які пропонує велике місто. Все необхідне буде забезпечено інфраструктурою комплексу – спортивні, дитячі майданчики, зони відпочинку для дорослих та дітей,  велодоріжки, паркінг для авто та велосипедів, комерційні приміщення. При цьому забудовник забезпечує навіть власну транспортну лінію до кварталу.

Локація: с. Сокільники, вул. Сковороди, 22.

Площі: від 37 м кв. до 100 м кв.

Ціна (без урахування знижки): від 13 000 грн за м. кв. Гарантована знижка до 31 січня 2019 року становить до 100 000 грн. Розтермінування діє на квартири першої (до кінця березня 2019) та другої (до кінця грудня 2019) черги.

Завершення будівництва: Перша черга будівництва – 1 квартал 2019 року; друга черга будівництва – 1 квартал 2020 року.

Деталі, планування та онлайн консультацію можна отримати на сайті забудовника

Квартири на Тракті від 11 400 грн/кв. м з розтермінуванням

Придбати 3-кімнатну квартиру площею 80,66 кв. м за 11 400 грн/кв. м можна в новому будинку від компанії «Еко-Дім». Вартість квартири з індивідуальним опаленням становить 919 500 грн (33 200$). Угоду можна здійснювати з розтермінуванням оплати, перший внесок при цьому становить 20% вартості.

«Житловий комплекс на вул. Тракт Глинянський європейського зразка, спрямований на створення території комфортного проживання в екологічних умовах передмість. Використовуються енергоощадні технології будівництва», – говорять в компанії «Еко-Дім».

До речі, наприкінці року ЕКО-ДІМ здав в експлуатацію свій житловий комплекс на проспекті Червоної Калини (поруч Сихівського мосту) і веде будівництво малоповерхового – 3-5 поверхів – кварталу на вулиці Надійній (Старий Сихів).

Локація. Тракт Глинянський.

Ціна. 11 400 грн/кв. м. Кількість акційних квартир обмежена.

Доступні поверхи: 1, 4, 5, 6, 7, 8.

Детальну інформацію можна отримати в офісах та на сайті компанії.

Раннє бронювання на початку будівництва в De Luxе 2

Послугу раннього бронювання на квартири в новому комплексі De Luxе 2 на Малоголосківській пропонує будівельна компанія МС. Цей ЖК – продовження попереднього, який уже збудовано та здано в експлуатацію.

«Житловий комплекс De Luxe 2 в Шевченківському районі будується для людей, котрі хочуть отримати комфорт і довговічність новобудови за розумні гроші. Вигідне розташування та транспортна розв’язка дозволить швидко доїхати в будь-яку точку Львова, а сам комплекс забезпечує можливості організації Вашого  дозвілля, спорту і сімейного життя», – так позиціонують комплекс в компанії МС.

Зручність проживання De Luxе 2 забезпечить і сучасний підземний паркінг.  

Локація: вул. Малоголосківська.

Раннє бронювання.

Детальніше про пропозицію та онлайн консультації – на сайті компанії.

Villa Magnolia від «Ваш Дім» - нові плани розвитку кварталу

 

Наприкінці січня компанія Ваш Дім оголосила плани стосовно свого кварталу малоповерхової забудови Villa Magnolia (район вулиць Пимоненка-Пасічна). Що має бути зроблено:

Villa Magnolia - буде введено в експлуатацію усі будинки і підземний паркінг, завершено озеленення комплексу ( кількість кущів та дерев), запрацює система відеоспостереження та доступу до комплексу. Також буде завершено клубний будинок на 8 сімей Villa Magnolia Zaxid з благоустроєм та декоративним освітленням для будинку і території.

Протягом року заплановано здати в експлуатацію і першу чергу Villa Magnolia Spring та на 60% здійснена розбудова другої черги.Після завершення будівництва буде Завершено будівництво дороги що буде мати сполучення в межах вулиць Пимоненка та Пасічної.


А незабаром заплановано і відкриття нового офісу продажів безпосередньо на території комплексу Villa Magnolia.

Локація. Вул.Пасічна

Ціни. Від 18 000 грн/кв.м.

Детальніше про квартал та вибір квартир – на сайті проекту

 

Партнерська публікація

Партнер новин про нерухомість у Львові – компанія «Акватерм-Україна». все для сантехніки та опалення

Пропозиція місяця: акрилові ванни від 1853 грн.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!