Де у Львові сьогодні важко проїхати через ремонт дороги

2233 0
Нині у Львові тривають ремонтні дороги на вулиці Івана Франка, що спричинило певні транспортні незручності. Пропонуємо ознайомитися, як вулицею курсує громадський транспорт та як здійснити об’їзд проблемної ділянки.
ілюстративне фото: lvivexpres.com

ілюстративне фото: lvivexpres.com

За інформацією управління інженерного господарства ЛМР, для виконання ремонтних робіт на вулиці Івана Франка на ділянці від вулиці Свенціцького до Снопківської, з суботи, 5 березня для проїзду закрили ділянку, де стикаються вулиці Рутковича - Паркова - Франка. Відтак, вулиця Рутковича є непроїзною.

У зв’язку з цим, зі суботи змінився рух громадського транспорту. За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, автобуси маршрутів № 4-А, №26, №30, №53 здійснюватимуть об’їзд за такою схемою: від центру - вул. Волоська-вул. Кубійовича - вул. Свенціцького - вул. І.Франка. У зворотному напрямі – вул. Панаса Мирного - вул. І.Франка - вул. Свенціцького - вул. Снопківська.

Також із 1 березня у Львові вул. Івана Франка, на ділянці від вул.Свєнціцького до вул.вул.Снопківської, закриюли на ремонт до 7 липня. У зв’язку з цим зміниться рух автобусних маршрутів: №26, 30, 4а та 53.

Так, автобуси №26 та №30 у напрямку Сихова оминатимуть закриту ділянку по вул.Стрийській-Рутковича-Франка і далі за маршрутом. У напрямку центру автобуси їхатимуть по вул.І.Франка-Свєнціцького-Снопківській і далі за маршрутом.

Автобуси №4а та №53 у напрямку Сихова їхатимуть по вул.Стрийській-Луганській Чмоли, а у зворотному напрямку – по вул.І.Франка-Свєнціцького-Снопківській.

Зокрема, у міській раді надали схему об'їзду:

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!