Для Фабрики Святого Миколая у Львові шукають водіїв

3306 0
Потрібно щонайменше 50 автомобілів, які 18 грудня із 16:00 зможуть допомогти доставити подарунки дітям. Загалом цього року волонтери готують подарунки для 2,5 тис. дітей.
фото: facebook.com/lviv.adm

фото: facebook.com/lviv.adm

Організатори благодійної ініціативи повідомляють, що потребують допомоги з розвезенням у неділю, 18 грудня, подарунків дітям. Усіх небайдужих, хто може допомогти своїм авто, просять зголошуватись.

Усі, хто має легкові автомобілі і має можливість забрати групу людей із 4-х осіб і 2 мішки подарунків в неділю з Палацу мистецтв (вул. Коперника, 17) і відвести в потрібну локацію запрошують зголошуватися на фейсбук-сторінку. Також можна звертатися за телефонами:  (097) 66 00 567 (Христина Дольна), (097) 86 40 344 (Анастасія Гураль).

Додамо, цього року Фабрика Святого Миколая працює у Львові з 12 до 17 грудня у приміщені Львівського палацу мистецтв (вул. Коперника, 17). До лав помічників стали приблизно 400 охочих, які попередньо відвідували спеціальні вишколи. Відтак, помічники святого Миколая традиційно завітають до 2500 дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей, а також до дітей, чиї батьки учасникам бойових дій на Сході або загинули в зоні АТО. Серед подарунків цьогоріч найбільше книг, м’яких іграшок, розмальовок. Але, за словами організаторів, не вистачає ще канцтоварів та засобів гігієни. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!