Для львів’ян відкриють «гарячу лінію» швидкої допомоги

3956 0
Завтра, 3 лютого, запрацює «гаряча лінія» служби 103. Мешканці можуть телефонувати за номером 294-45-45 зі заявами щодо скарг і пропозицій до роботи Служби швидкої медичної допомоги. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: dreamstime.com

фото: dreamstime.com

Цю лінію відкривають для покращення професійного рівня, для вивчення пропозицій і побажань від людей. Лінія працюватиме в цілодобовому режимі. «Головна ціль – це утвердити довіру до нашої служби. Наша ціль – надавати якісно і вчасно допомогу. Для очікування виклику просимо звертатися за телефоном «103». Цю лінію ми відкриваємо для отримання пропозицій і побажань від мешканців міста і області», – пояснює головний лікар Станції швидкої медичної допомоги Наталія Поважук.

Гаряча лінія швидко допомоги функціонуватиме  за номером: 294-45-45 .

Нагадаємо, як повідомив депутат Львівської обласної ради, головний лікар Львівської обласної клінічної лікарні Михайло Гичка, військові, які служили у зоні антитерористичної операції, мають змогу пройти безкоштовне лікування у відділенні щелепно-лицевої хірургії Львівської обласної клінічної лікарні. Щоб отримати імпланти, слід звернутися до медичного закладу на вул. Чернігівська, 7.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!