Для маленьких львів’ян створили унікальну гірку-тунель. Фото

4564 0
У Парку культури імені Богдана Хмельницького встановили довгу гірку-тунель. Львівську малечу з батьками кличуть випробовувати цей атракціон.
фото: facebook (Богдан Цюваник)

фото: facebook (Богдан Цюваник)

«Нарешті встановлюємо на дитячому майданчику довгоочікувану трубу. Приходьте з дітками, щоб протестувати. До речі, вона така перша і єдина в Україні, тому – насолоджуйтесь!» – повідомив адміністратор парку Богдан Цюваник, а також додав: «А ще розміщуємо поруч стенд із правилами. Слідкуйте, будь ласка, за їх дотриманням для безпеки ваших дітей».

Читайте також: У Львові біля цирку облаштують простір для дітей: деталі

Нагадаємо, нещодавно у Львові з’явився новий сучасний дитячий майданчик, виготовлений з екологічних матеріалів та повністю відповідає всім українським та європейським стандартам безпеки. Адміністрація Парку культури обіцяла облаштувати на цьому майданчику унікальну гірку-тунель, яка подарує незабутні враження дітям. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!