На правах реклами

Для маленьких львів’ян та їх батьків відкрили унікальний сімейний клуб

6890 0
Нещодавно у Львові відкрився клуб для молодих батьків «Сім’я від А до Я», де з дітками займаються за унікальними методиками розвиваючих ігор та спеціальних занять. Також тут батьків навчають не просто знаходити спільну мову зі своїми дітьми, але і супроводжують їх від початку вагітності.

Сімейний клуб «Сім'я від А до Я» має 15 річний досвід у сфері розвитку дітей та допологової підготовки раннього віку, заснований у Харкові.

Програми «Сім”ї від А до Я»  опираються на концепції всесвітньо визнаних спеціалістів в даній галузі: Ж. Ледлофф, М. Одена, Г.Дік-Ріда, Г. Домана, М. Монтессорі та інших, котрі користуються великою популярністю серед сучасних батьків. У клубі працюють тільки справжні спеціалісти та професіонали, які проходять тестування і психологічну перевірку, адже важливо, щоб працівники перш за все робили улюблену справу і робили все професійно. Основною перевагою клубу є високий рівень надання послуг та екологічні матеріали оздоблення. 

З якого віку проводяться заняття для дітей?

У сімейному клубі «Сім”я від А до Я» займаються з дітками від 6-ти місяців. Програми тут розбиті на кілька сходинок:

I сходинка  «Повзунці» 6 міс. – 1,4 роки

II сходинка «Ходунці», «Бігунці» 1,5 – 2, 5 роки

III сходинка «Пізнайки» 2,5 – 3,5 роки

IV сходинка «Чомучки» 3,5 – 4,5 років

V сходинка – підготовка до школи

Окрім занять дітей також чекають різноманітні майстер-класи, заняття з англійської мови та йога для дітей. Також ви можете скористатися  послугами логопеда та психолога.

Як побудовані заняття?

У клубі не нав’язують дітям діяльності, якої вони не хочуть. Заняття проводять двоє інструкторів в групі до 9-ти дітей за методиками, розробленими з урахуванням особливостей психології і фізіології дітей різного віку.

Заняття в клубі складаються з декількох блоків:

-          розвиток мовлення;

-          логопедичні вправи;

-          знайомство з навколишнім світом;

-          творчість;

-          фізичні вправи.

Завдяки чергуванню різних видів діяльності вдається втримати увагу дітей, і заняття проходить весело та цікаво.

Адреса клубу:

вул. Вахнянина, 29 (Погулянка)

Центр творчості дітей та юнацтва Галичини.

Телефони:

+38 095 188 24 56

+38 068 925 33 45

+38 073 023 51 41

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!