До Голосківського кладовища у Львові облаштують під'їзні дороги

6143 0
З Голосківського кладовища вивезли 10 машин відходів.
Фото: пресслужба лмр

Фото: пресслужба лмр

У Львові облаштовують під'їзні дороги на Голосківському кладовищі. Наразі Голосківське кладовище є єдиним діючим кладовищем у Львові, тому там постійно відбувається облаштування нових полів для поховань. Про це повідомило ЛКП «Муніципальна обрядова служба».

«Для виконання робіт з облаштування доріг на Голосківському кладовищі ми залучаємо спеціальну техніку. Спочатку вона розрівнює верхній шар ґрунту, а вже після на підготовлену ділянку землі стелимо бетонні плити. За можливості використовуємо будівельний бій, яким пофракційно формується дорожнє полотно. Роботи проводимо власним коштом»– йдеться в повідомленні.

Читайте також: Голосківське кладовище розширять. На це виділять 1,5 млн грн

Зазначимо, що провели очистку Голосківського кладовище від сміття, з якого вивезли 10 машин відходів.

Нагадаємо, що Львівська міськрада таки збільшить територію Голосківського цвинтаря на понад 20 гектарів. На сесії Львівської міської ради 14 грудня депутати прийняли ухвалу про розроблення детального плану території у районі Голосківського кладовища у селі Збиранка.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!