До львівських лікарень гелікоптером доправили трьох пацієнтів у важких станах

4303 0
В одному з випадків гелікоптер приземлився на Марсовому полі.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

Поліцейський гелікоптер Airbus Helicopters Н-145 20 грудня, доставив до лікарень Львова трьох пацієнтів, які мали важкі стани. Двох пацієнтів доправили у Львівську лікарню швидкої медичної допомоги, третього – у Львівську обласну клінічну лікарню.

Читайте також: До лікарні у Львові гелікоптером доставили чоловіка, який впав із висоти

За повідомленням Першого територіального медичного об'єднання Львова, спершу «повітряна швидка» транспортувала з Бродів чоловіка з інсультом. 70-річний чоловік раніше уже пережив два мікроінсульти і цей третій – ішемічний – міг стати для нього вбивчим. У лікарні чоловіку зробили КТ та розпочали тромболітичну терапію – лікування, яке дозволяє розчинити тромб всередині судини.

Не встигли пілоти зупинити двигун гелікоптера, як терміново вилетіли на інший виклик. 61-річного чоловіка, в якого важка травма хребта, доправили зі Стрия.

Цей же вертоліт також доправив пацієнта й у Львівську обласну клінічну лікарню. Медичний гелікоптер приземлився прямо на Марсовому полі. У 63-річного пацієнта із Золочівського району був гострий коронарний синдром. У кардіохірургічному відділенні чоловікові провели стентування коронарних судин серця та встановили два стенти. Зараз пацієнт у стабільному стані в палаті інтенсивної терапії.

Читайте також: Львівські медики гелікоптером евакуювали 9-місячне немовля з вадою серця

Нагадаємо, що у Львові визначили переможця тендеру на будівництво вертолітного майданчика біля Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, що на вул. Миколайчука, 9. ТзОВ «Інтеграл Сістемс» запропонувало збудувати майданчик за 19,5 млн.

У листопаді гвинтокрил МВС Airbus Helicopters Н-145 доправив 4-річну пацієнтку з перитонітом з міста Турка до Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит». А напередодні фахівці Львівського обласного центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф гелікоптером перевезли до Львова шестирічну Вікторію з вродженою вадою серця. Наразі це вперше, коли перевезення пацієнта відбувалося з іншої області – Рівненщини, міста Дубно, до Львова. У жовтні гвинтокрилом МВС Airbus Helicopters Н-145 евакуювали двох людей, які внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження. А 17 грудня гелікоптер МВС з села Корсів, що на Золочівщині, до Львівської лікарні швидкої медичної допомоги, доправив 70-річного пацієнта.

Фото Першого територіального медичного об'єднання Львова та Львівської обалсної клінічної лікарні


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!