До Львова приїде нейрохірург і автор бестселера «Історії про життя, смерть та нейрохірургію» Генрі Марш

7840 0
Наступної п’ятниці, 5 лютого, у Львові відбудеться лекція-зустріч з легендарним британським нейрохірургом, автором бестселера «Історії про життя, смерть та нейрохірургію» Генрі Маршем.

Лекція-зустріч на тему «Чому лікарю важко бути чесним?» відбудеться у аудиторії А2 теоретичного корпусу ЛНМУ імені Данила Галицького (вул. Шімзерів, 3а, праве крило, 4 поверх).

Також передбачено час для запитань до гостя.

Початок о 16:00 год.

Нагадаємо, що на минулорічному Форумі видавців у Львові був представлений переклад книги Генрі Марша «Історія про життя, смерть та нейрохірургію». Тоді автора також приїхав до Львова представляти свою книгу.

«Життя нейрохірурга ніколи не буває нудним і може стати надзвичайно успішним, але за це доведеться сплатити високу ціну. Ви не уникнете помилок і навчитесь жити з їх жахливими наслідками. Ця книга розповідає про те, як я намагався знайти золоту середину між потребою відсторонитись та проявом співчуття до хворого – здатністю, без якої хірургічна кар'єра неможлива. Сподіваюсь, що завдяки цій книзі люди зрозуміють, з якими труднощами, скоріше морального, а не фахового характеру, зіштовхуються лікарі», - каже про свою книгу автор.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!