Політична реклама

До Нового року у школах Львова триватимуть ремонти

1452 0
Ремонтна кампанія у львівських школах триватиме до кінця року. У понад 20 школах здійснюють заходи з енергозбереження та ремонт санвузлів.

Понад два мільйони гривень, які скерували на ці цілі, спершу були передбачені для відновлення дитячих садочків на Зубрівській і Рильського, - розповіла Галина Слічна, начальник управління освіти міськради..

“Проте ми не встигали провести процедуру з визначення переможця на виконання робіт і вирішили скерувати гроші на роботи у школах. Тому кінці жовтня внесли зміни до ухвали сесії міськради”, - зауважила посадовець.

Ремонтні роботи - тривають. “Кожній школі виділяли по 100-150 тисяч гривень на вікна і на ремонт санвузлів. Плануємо завершити кампанію до кінця грудня”, - уточнила Галина Слічна.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!