До середини листопада у Львові облаштують новий майданчик для евакуйованих авто

1482 0
Це вже буде третій штрафмайданчик для евакуйованих машин у Львові. Попередні працюють на вул. Конюшинній та вул. Тролейбусній.

У центрі Львова на вул. Кривоноса, 6 завершують облаштовувати майданчик для зберігання евакуйованих машин. Наразі він готовий на 95%, а всі роботи мають закінчити до 15 листопада. 

Джерело: Личаківська районна адміністрація, керівник департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило у коментарі Tvoemisto.tv

«Зараз ведуть роботи з облаштування нового штрафмайданчика на вул. Кривоноса, там активно силами Личаківської районної адміністрації проводять благоустрій території, влаштовують плиточне покриття. Після цього будуть обгороджувати її», – каже Олег Забарило.

Читайте також: Я прийшов – авта нема. Як у Львові забрати машину зі штрафмайданчика

Це вже буде третій штрафмайданчик для зберігання евакуйованих машин у Львові. Попередні два працюють на вул. Конюшинній та вул. Тролейбусній.

Майданчик, який розташують на території ДП «Науково-дослідний інститут метрології вимірювальних і управляючих систем» на вул. Кривоноса, 6, розрахований на 77 місць. Як пояснював раніше заступник директора департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Дмитро Пецій, ця локація дозволить скоротити час транспортування тимчасово затриманих машин. Транспортування авто у далекі локації забирає багато часу. Наприклад, аби перевезти автомобіль-порушник на вул. Конюшинну та повернутися звідти, евакуатору необхідно 2 години. На вул. Тролейбусну – годину-півтори. А маючи такий майданчик у ближньому центрі, евакуація займатиме 20-25 хвилин.

Покрокову інструкцію для водіїв, як повернути евакуйоване авто та скільки за це доведеться заплатити, можна прочитати в матеріалі Tvoemisto.tv.

Ольга Коваль

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!