Дисплеї на трамвайному маршруті №2 у Львові вже працюють

1659 0
Пасажири трамваю №2 вже можуть користуватися на зупинках інформацією про час прибуття електротранспорту.

Загалом по місту вже встановлено 23 інформаційні дисплеї (із запланованих 24-ох). Проект передбачав появу дисплеїв на найбільш людних зупинках вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

Після завершення робіт на всіх дисплеях має відображатись інформація про час прибуття транспорту. Зараз інженери усувають деякі неточності та розробляють спільний протокол передачі даних на усіх трамваях, які раніше оснащувались GPS-приймачами компанією SoftServe і новим GPS-обладнанням, яке встановлювала компанія Swarco.

Читайте також: На автобуси Львівської області хочуть встановити GPS-трекери

Зараз система працює стабільно, однак через форс-мажорні обставини (затори, відсутність живлення) можливі тимчасові збої, – інформує прес-служба міста, посилаючись на слова Миколи Жолобовича, начальника відділу оперативного реагування ЛКП «Львіватодор».

 Нагадаємо, що у 2009 році Європейський банк реконструкції та розвитку уклав договір зі львівською владою про надання кредиту в розмірі 26 мільйонів євро на реконструкцію вулиць, а також покращення інфраструктури громадського транспорту вздовж трамвайних ліній № 2 й № 6.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!