Експрес-тести показали підозру на коронавірус у шести медиків Львова

4959 0
Матеріали відправили на ПЛР-тестування.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

Протягом 8 квітня у Львові експрес-тести на коронавірус зробили 604 людям, сім результатів виявились позитивними. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Так, в міському управлінні охорони здоров’я повідомили, що у 516 протестованих — медичні працівники, у шістьох з них виявили підозру. Ще 38 протестованих — пацієнти з пневмонією (в усіх результат негативний). Експрес-тести зробили і десятьом вагітним, тут результати також виявились негативними.

Читайте також: У Львові від коронавірусу померла третя людина

Ще 40 тестів зробили працівникам ринку «Шувар», в одного з них тест був позитивний.

Додамо, експрес-тест не є достовірним на 100% достовірним, він показує підозру на коронавірус. У тих людей, у кого він виявився позитивним, відібрали матеріали для ПЛР-аналізу.

Від минулого тижня у Львові експрес-тестами на коронавірус протестували близько 2500 — водіїв, соцпрацівників, пацієнтів львівських лікарень із пневмонією або ГРЗ, медпрацівників, вагітних жінок та працівників ринку «Шувар» тощо. За результатами експрес-тестувань, підозру виявили в 27 осіб. Наразі в 6 вірус підтверджено лабораторно.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!