Політична реклама

Електронний посадковий документ відтепер став повноцінним електронним квитком

1528 1
Електронний залізничний квиток в Україну з 23 липня набув статусу розрахункового документа - фіскального чеку.

Про це розповів заступник голови Державної адміністрації залізничного транспорту України Павло Чекалов.

За словами Чекалова, відтепер пасажири потягів «Інтерсіті +» та потяги No.38 Київ - Донецьк (на них введена дослідна експлуатація електронних квитків) не будуть отримувати квитки, роздруковані на бланках суворої звітності, оскільки електронні посадочні документи набули статусу розрахункового документа.

Електронні квитки вводяться в кілька етапів поступово. Кількість потягів, на які буде поширена технологія, буде збільшуватися.

Вже з 3 серпня електронні квитки почнуть продаватися в залізничних касах з позначенням QR-коду.

У свою чергу, з середини вересня до початку грудня 2013 електронні квитки будуть введені на 6 поїздів внутрішнього сполучення: No.12 Київ - Сімферополь, No.38 Київ - Донецьк, No.64 Київ - Харків, No.80 Київ - Дніпропетровськ, No.91 Київ - Львів, No.105 Київ - Одеса.
До кінця 2013 року електронні квитки будуть введені на всі поїзди внутрішнього сполучення (близько 120 пар поїздів).

Джерело: Вголос


Читайте також:
3 Вересня, 2013 14:34
Світлана Що таке електронний квиток, поясніть детально. Квитки на e-kvytok я купую і потім роздруковую в касі. Друкарки у мене немає, тому просто від руки записую код
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!