Facebook дозволив користувачам завантажувати фотографії у форматі 360 градусів

2589 0
Користувачі соціальної мережі Facebook зможуть завантажувати і переглядати фотографії у форматі 360 градусів. Нова функція підтримує фотографії, зроблені сферичною камерою, і панорамні знімки зі смартфонів.
фото: www.ednist.info

фото: www.ednist.info

За словами засновника і керівника соціальної мережі Марка Цукерберга, такі фотографії схожі на 360-градусні відео – користувач може перевертати телефон і йому буде здаватись, ніби він знаходиться на місці зйомки. Як приклад, Марк Цукерберг розмістив у себе на сторінці світлину Манхеттена з даху торгового центру, яку можна переглянути у форматі 360 градусів.

Також функція стане доступною для перегляду фотографій за допомогою шолома віртуальної реальності.

Як відомо, відео у форматі 360 градусів Facebook представив у вересні 2015 року.

Нагадаємо, раніше найбільша соцмережа світу facebook додала можливість завантажувати відео в коментарі. Раніше їх дозволялося публікувати тільки за допомогою посилання

 

Джерело: watcher


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!