Фільм тижня у Львові: «Афера під прикриттям»

2928 0
Цього тижня Tvoemisto.tv пропонує до перегляду кримінальний трилер «Афера під прикриттям» про роботу спецагента під прикриттям побудовано на реальних подіях.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Події розгортаються в США у 80-х роках минулого століття. Роберт Мазур довгі роки успішно працював агентом митної служби. Найбільшою справою в його житті стала операція під прикриттям. Він зміг потрапити у вищі кола наркоторговців та злочинців. Своєю діяльністю Мазур підірвав міць світової кримінальної фінансової системи, а також допоміг покінчити із впливом кубинських наркокартелів.

Кримінальний трилер «Афера під прикриттям» про роботу спецагента під прикриттям побудовано на реальних подіях. В основу сюжету лягла автобіографія самого Роберта Мазура, тож його ім'я значиться серед сценаристів картини. Про бажання перенести цю історію на великий екран заговорили в жовтні 2014-го. До зйомок приступили на початку 2015 року. Працювали в Парижі, Лондоні, а також в різних містах Флориди. Серед знімальних локацій значаться особняки, що належали колись наркобаронам.

Рік: 2016. Країна: США. Озвучений: українською мовою. Жанр: трилер, драма, кримінал, біографія. У головних ролях: Браян Кренстон, Джон Легізамо, Даян Крюгер, Емі Раян, Джозеф Гілган, Бенджамін Бретт. Режисер: Бред Фурман. Сценарій: Роберт Мазур, Еллен Браун Фурман. Тривалість: 126 хв. Вікові обмеження: 16+.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!