Фільм тижня у Львові: «Голограма для короля»

2509 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду драму «Голограма для короля» побудована за однойменною книгою Дейва Еггерса.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Головний герой фільму – Алан Клей. Ще зовсім недавно він був успішним бізнесменом, але зараз утратив усе. Його справа перестала приносити прибуток. Щоб зводити кінці з кінцями, довелося попрощатися і з просторим будинком, і з дорогою машиною. Але дружина не змирилася з такими змінами й пішла. Тепер у Алана залишився один шанс, щоб утримати свій бізнес на плаву і повністю не збанкрутувати. Він надумав їхати в Саудівську Аравію і переконати короля в необхідності просування його технологічного винаходу.

Драма «Голограма для короля» побудована за однойменною книгою Дейва Еггерса, що вийшла 2012 року. Адаптував її до сценарію і посів режисерське крісло Том Тиквер – режисер із Німеччини, за плечима якого робота над 43 проектами та дві номінації на «Золотого лева» Венеціанського кінофестивалю. Головну роль довірили Тому Хенксу, який двічі отримував премію «Оскар» за найкраще виконання ролі.

Рік: 2016. Країна: США, Великобританія, Франція, Німеччина. Озвучений: українською мовою. Жанр: драма. У головних ролях: Том Хенкс, Бен Вішоу, Том Скерріт, Саріта Чоудрі, Сідсе Бабетт Кнудсен, Джихад Абду, Даффер Лабідін. Режисер: Том Тиквер. Сценарій: Том Тиквер, Дейв Еггерс.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!